Пеп: Играчи ће ми највише недостајати!

Сада већ бивши менаџер Бајерна Пеп Гвардиола признао је да ће му највише недостајати његови играчи.

Фудбал 27.05.2016 | 16:40
Пеп: Играчи ће ми највише недостајати!

Баварци су у субту освојили Куп Немачке победом над Борусијом Дортмунд у Берлину после пенала, а то је уједно био и опроштајни меч Гвардиоле који ће од наредне сезоне водити Манчестер Сити.

Он је у михенском тиму освојио седам трофеја, али истиче да му титуле не значе толико колико однос са који је са свима изградио током боравка у редовима шампиона Немачке.

"Титуле су само бројеви. Када говоримо о томе, јесте било добро у бајерну. Велико је искуство радити у овом клубу, али пре свега због играча. Недостајаће ми. Радимо сам свакодневно с њима, проводили смо 24 сата заједно. Увек сам размишљао о томе како да их учиним бољима“, рекао је Гвардиола.

По освајању Купа, Гвардиола није могао да сакрије сузе и емоције, а и навијачи су му се захвалили за све што је постигао.

„Знам да овај трофеј усрећује навијаче Бајерна, али од сутра, прекосутра, све се враћа у нормалу и овај тим мора да наставља да побеђује. Желим Бајерну све најбоље у будућности, срећан сам јер завршавам на овај начин. Не знам да ли ћу се једног дана вратити у Немачку да радим“, закључио је Гвардиола.

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Воздра

27.05.2016 15:48

Само иди згадио си ми Баyерн

ОДГОВОРИТЕ