Pep: Igrači će mi najviše nedostajati!

Sada već bivši menadžer Bajerna Pep Gvardiola priznao je da će mu najviše nedostajati njegovi igrači.

Fudbal 27.05.2016 | 16:40
Pep: Igrači će mi najviše nedostajati!

Bavarci su u subtu osvojili Kup Nemačke pobedom nad Borusijom Dortmund u Berlinu posle penala, a to je ujedno bio i oproštajni meč Gvardiole koji će od naredne sezone voditi Mančester Siti.

On je u mihenskom timu osvojio sedam trofeja, ali ističe da mu titule ne znače toliko koliko odnos sa koji je sa svima izgradio tokom boravka u redovima šampiona Nemačke.

"Titule su samo brojevi. Kada govorimo o tome, jeste bilo dobro u bajernu. Veliko je iskustvo raditi u ovom klubu, ali pre svega zbog igrača. Nedostajaće mi. Radimo sam svakodnevno s njima, provodili smo 24 sata zajedno. Uvek sam razmišljao o tome kako da ih učinim boljima“, rekao je Gvardiola.

Po osvajanju Kupa, Gvardiola nije mogao da sakrije suze i emocije, a i navijači su mu se zahvalili za sve što je postigao.

„Znam da ovaj trofej usrećuje navijače Bajerna, ali od sutra, prekosutra, sve se vraća u normalu i ovaj tim mora da nastavlja da pobeđuje. Želim Bajernu sve najbolje u budućnosti, srećan sam jer završavam na ovaj način. Ne znam da li ću se jednog dana vratiti u Nemačku da radim“, zaključio je Gvardiola.

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Vozdra

27.05.2016 15:48

Samo idi zgadio si mi Bayern

ODGOVORITE