Брена и Боба поново ухваћени у крађи струје

Лепа Брена у свом "Гранд ајриш пабу" на Златибору уз помоћ магнета украла струју за 5 милиона динара! Пре две године Брена и Боба ухваћени су и у милионској крађи струје у породичној кући на Бежанијској коси

Србија 23.05.2016 | 07:10
Брена и Боба поново ухваћени у крађи струје

Најпознатији естрадно-спортски брачни пар у Србији Лепа Брена и Слободан Боба Живојиновић ухваћени су у новој крађи струје, открива Информер.

Иако је пре две године Информер разоткрио Живојиновиће у вишемилионском "дрписању" струје за своју вилу на Бежанијској коси у Београду, то очигледно није спречило Брену да без блама поново краде!

Према речима наших добро обавештених саговорника, Брена и Боба су током 2015. "мажњавали" електричну енергију за потребе свог кафића "Гранд ајриш паб" на Златибору.

- Брена и Боба су уз помоћ специјалног магнета "шокатора" онеспособили електронско бројило на локалу "Арјиш паб", због чега су мерачи приказивали да је потрошња струје далеко мања од стварне. Живојиновићи су струју крали уназад годину и по и на тај начин су оштетили ЕПС за више од пет милиона динара (око 41.000 евра) - истиче извор Информера.
С друге стране, Лепа Брена није хтела да коментарише наша сазнања, а одговоре на питања о крађи струје нису имали ни у певачицином ПР тиму.

Поред Брене, крађи струје на Златибору није одолео ни привредник Василије Мићић, власник хотела "Палисад", у чијем склопу ради и ексклузивни ресторан "Златни бор", за који овај бизнисмен отима струју.

Мићић је иначе и директор предузећа "Путеви Ужице", али и љубитељ слика вредних милион евра, које је окачио у хол златиборског хотела.

- Јавна је тајна да на овој планини краду струју готово сви кафићи у самом центру одмаралишта. Већина мањих локала на Златибору струју краде тако што се прикачи на јавну расвету. "Крупније зверке", ипак, то најчешће чине "штеловањем" бројила, па је тако Василије Мићић крао електричну енергију преко ресторана "Златни бор" и то су, такође, вишемилионски износи - додаје један од наших извора.

Познатих крадљиваца струје има у разним браншама. У Београду, рецимо, за једног од већих "струјних лопова" слови Срђан Кнежевић, власник бензинских пумпи "Кнез Петрол".

- Потпуно је невероватно шта себи дозвољавају богаташи који зарађују милионе. "Кнез Петрол" је украо од ЕПС електричну енергију вредну око 330.000 евра, док је велике износе у престоници направила и естетска клиника "Ћирић" - кажу наши саговорници.

У којој мери је крађа струје узела маха, најбоље показује податак да је у 2015. буџет Србије по овом основу оштећен за чак 50 милиона евра.

Извор: Информер

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Хуки

23.05.2016 05:26

Ето њима потреба сиротиња нема ста,вјероватно це кривицно одговарат страсно да је обицни радник вец би био у притвору.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

23.05.2016 06:10

Исти проблем је и код нас, само је овдје уиграна екипа која и краде и рјесава крадју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лијан

23.05.2016 06:55

Треба им је трајно искљуцити,да је права дрзава!?!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гггy

23.05.2016 07:39

Дрзава крива осузмес им сву имовину мислим ту гдје су крали струју узмес брени тај паб и у року 24 сата лицитација и ајмо даље нетреба казна бека их дрзава одма ослободи ниста слободни ал остају без имовине па ста це мо ми сиротиња ми би требали сваки дан красти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

23.05.2016 09:58

Зар сте тако ниско спали! Који је то блам. Срамота!!! И ја би вам дозиворно искљуцио струју, срам вас било!

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

23.05.2016 12:23

срамота

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

23.05.2016 14:20

Бједа у души остаје бједа до смрти. Таквима да даш цијелу планету покушали би отићи на Марс да нешто украду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тацно

23.05.2016 20:53

Господја се радја она се не постаје. Манире или имас или их немас. Образовање мозе обликовато оно сто цовјек носи у генима. Умјесто да су неком несто дали, а сиротиње има на сваком кораку они се појављују у оваквом контексту.