Неда Арнерић наставља лијечење у Бечу!

Глумица Неда Арнерић, која је под још увек неразјашњеним околностима пала са терасе његог стана и задобила повреде врата и кичме, рехабилитацију ће наставити у бањи у околини Беча...

Србија 22.05.2016 | 20:14
Неда Арнерић наставља лијечење у Бечу!

Прогнозе лекара су одличне, а глумица поново хода уз помоћ специјалног мидера.

Међутим, Неда и њен муж решили су да после њеног изласка из Ургентног центра на неко време напусте Србију и склоне се од медијске пажње. Они су последњих година били редовни посетиоци лечилишта са термалним изворима, које се налази у околини аустријске престонице.

"Лекари су Неди препоручили да опоравак настави у неком лечилишном центру. Арнерићева и њен супруг одмах су се договорили да иду у Аустрију, у бању коју посећују већ годинама, јер се тамо осећају лепо и сигурно", каже извор близак глумици.

Он каже да је брачни пар у ту бању ишао због Нединог супруга и његових здравствених проблема.

"Та бања богата је термалним водама које позитивно делују на метаболизам, а сматрају се извором младости. Тамо одлазе људи који имају проблем с кичмом или који тешко ходају јер им шума и чист ваздух помаже да се на природан начин осећају много боље. Боравак у овом лечилишту Неди ће сигурно помоћи", завршава извор.

(Пинк.рс/Информер.рс)

(Фото: Тањуг)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

нн

22.05.2016 19:00

Бања је најбољи лек. Помоћи него шта. Нека дође у Вишеградску бању у Вишеград, све има, од бање до шуме.

ОДГОВОРИТЕ