Neda Arnerić nastavlja liječenje u Beču!

Glumica Neda Arnerić, koja je pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima pala sa terase njegog stana i zadobila povrede vrata i kičme, rehabilitaciju će nastaviti u banji u okolini Beča...

Srbija 22.05.2016 | 20:14
Neda Arnerić nastavlja liječenje u Beču!

Prognoze lekara su odlične, a glumica ponovo hoda uz pomoć specijalnog midera.

Međutim, Neda i njen muž rešili su da posle njenog izlaska iz Urgentnog centra na neko vreme napuste Srbiju i sklone se od medijske pažnje. Oni su poslednjih godina bili redovni posetioci lečilišta sa termalnim izvorima, koje se nalazi u okolini austrijske prestonice.

"Lekari su Nedi preporučili da oporavak nastavi u nekom lečilišnom centru. Arnerićeva i njen suprug odmah su se dogovorili da idu u Austriju, u banju koju posećuju već godinama, jer se tamo osećaju lepo i sigurno", kaže izvor blizak glumici.

On kaže da je bračni par u tu banju išao zbog Nedinog supruga i njegovih zdravstvenih problema.

"Ta banja bogata je termalnim vodama koje pozitivno deluju na metabolizam, a smatraju se izvorom mladosti. Tamo odlaze ljudi koji imaju problem s kičmom ili koji teško hodaju jer im šuma i čist vazduh pomaže da se na prirodan način osećaju mnogo bolje. Boravak u ovom lečilištu Nedi će sigurno pomoći", završava izvor.

(Pink.rs/Informer.rs)

(Foto: Tanjug)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

nn

22.05.2016 19:00

Banja je najbolji lek. Pomoći nego šta. Neka dođe u Višegradsku banju u Višegrad, sve ima, od banje do šume.

ODGOVORITE