Политика разлог зашто нема оптужнице?

Навршило се 11 мјесеци откако је у саобраћајној несрећи у центру Добоја смртно страдала Марија Девић. Породица страдале огорчена је радом Тужилаштва у Добоју, јер оптужнице још нема.

Република Српска 22.05.2016 | 19:52
Политика разлог зашто нема оптужнице?

Према записнику са увиђаја који су извршили припадници ЦЈБ Добој, возећи са 1.1 промила алкохола у крви најпрометнијом добојском раскрсницом у вријеме када је улица пуна шетача Стефан Лукић, син СНСД-овог посланика у Народној скупштини Републике Српске Јасне Лукић, ударио је у једно возило, а потом на тротоару ударио Марију Девић, која је преминула усљед задобијених повреда.

Управо чињеница да му је мајка народни посланик владајуће странке Стефана Лукића до данас ослобађа одговорности, сматра Тања Панић, сестричина убијене.

У контактима са Тужилаштвом Панићевој је речено да се вјештачења ове несреће врше у иностранству, док породица сматра да је у питању опструкција, јер се Лукић након куповине новог аутомобила слободно вози около, а у посљедње вријеме виђен је и на митинзима подршке власти.

На упит послат Тужилаштву о стању предмета нисмо добили одговор, а на годишњицу страдања Марије Девић породица намјерава да организује протестни скуп на којем ће гласно рећи своје мишљење о раду Тужилаштва у Добоју и евентуалном политичком утицају на његов рад.

(БН телевизија)

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

правда

22.05.2016 18:00

Све ће то небеска сила једног дана пресудити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДрАган

22.05.2016 18:23

Не готивим ову Тању али у овом слуцају има моју пуну подрску јер умјесто њене тетке могао је бити било ко ид нас који зивимо у Добоју. Ево и јавно да написем свака ти цаст Тања на храбрости и истрајности!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тања

22.05.2016 18:54

Хвала на подршци и хвала БН телевизији на прилогу о случају.Убица је на слободи воза се и шета по Добоју и митингује у Бања Луци са својом мамом тако да се пазите у саобрацају и на улици недај Бозе да се неком несто деси и продје кроз исту бол коју ми ко породица пролазимо.

Name

Ово је бас септицка јама

22.05.2016 19:42

И 5 младих падобранаца је убијено прије тацно 4 године на аеродрому у Залузанима код Бањалуке, срусио се 40 година стар авион, а овластена дрзавна комисија је насла море гресака у раду тог назови падобранског клуба. Ниједан тузиоц се није одвазио да заради своју енормну плату и подигне оптузнице, против директора и управе тог клуба, механицара, пилота који су радили на тај нацин, директора БХДЦА и његових инспектора који су дозвољавали да тај клуб ради на тај нацин, те одговорних лица из владе која су им набавила авион крсину стару 38 година. А слузбена аута која користе, мијењају сваких 7 година. Срам их све било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гоја бл

22.05.2016 20:37

Пуна подрска. Мислим да сви пред лицем правде требамо бити исти. Медјутим овај селективни приступ није добар. Народе недозволимо И'м да нам ово цине И да се овако бахате ма ко год то био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да вам је видјети

23.05.2016 01:24

ДА вам је видјети у Бања Луци једног од највећих корумпираних криминалаца С.Аничића!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брле

23.05.2016 06:34

Све док је ова гарнитура на власти, неце бити правде, реда ни законитости. За следецу це мо ми сносити одговорност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДРЖАВА

23.05.2016 07:14

КАД БИ РЕПУБЛИКА СРПСКА ИМАЛА "Д" ОД ДРЖАВА И КАД НЕБИ МИЛЕ БИО ДРЖАВА СВЕ БИ БИЛО ДРУАЧИЈЕ. ЉУДИ БИ РАДИЛИ И ЗАРАДИЛИ ЗА СВОЈ ЖИВОТ, НЕБИ БИЛО КРИМИНАЛА И КОРУПЦИЈЕ ЈЕР ОН ИСТУ ПРАВИ НА СВАКОМ КОРАКИ.БАХАТИ МИЛЕ И СНСД-Е УНИШТИШЕ СВЕ ОКО И ПОРЕД СЕБЕ.

ОДГОВОРИТЕ