Politika razlog zašto nema optužnice?

Navršilo se 11 mjeseci otkako je u saobraćajnoj nesreći u centru Doboja smrtno stradala Marija Dević. Porodica stradale ogorčena je radom Tužilaštva u Doboju, jer optužnice još nema.

Republika Srpska 22.05.2016 | 19:52
Politika razlog zašto nema optužnice?

Prema zapisniku sa uviđaja koji su izvršili pripadnici CJB Doboj, vozeći sa 1.1 promila alkohola u krvi najprometnijom dobojskom raskrsnicom u vrijeme kada je ulica puna šetača Stefan Lukić, sin SNSD-ovog poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Jasne Lukić, udario je u jedno vozilo, a potom na trotoaru udario Mariju Dević, koja je preminula usljed zadobijenih povreda.

Upravo činjenica da mu je majka narodni poslanik vladajuće stranke Stefana Lukića do danas oslobađa odgovornosti, smatra Tanja Panić, sestričina ubijene.

U kontaktima sa Tužilaštvom Panićevoj je rečeno da se vještačenja ove nesreće vrše u inostranstvu, dok porodica smatra da je u pitanju opstrukcija, jer se Lukić nakon kupovine novog automobila slobodno vozi okolo, a u posljednje vrijeme viđen je i na mitinzima podrške vlasti.

Na upit poslat Tužilaštvu o stanju predmeta nismo dobili odgovor, a na godišnjicu stradanja Marije Dević porodica namjerava da organizuje protestni skup na kojem će glasno reći svoje mišljenje o radu Tužilaštva u Doboju i eventualnom političkom uticaju na njegov rad.

(BN televizija)

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

pravda

22.05.2016 18:00

Sve će to nebeska sila jednog dana presuditi.

ODGOVORITE
Name

DrAgan

22.05.2016 18:23

Ne gotivim ovu Tanju ali u ovom slucaju ima moju punu podrsku jer umjesto njene tetke mogao je biti bilo ko id nas koji zivimo u Doboju. Evo i javno da napisem svaka ti cast Tanja na hrabrosti i istrajnosti!

ODGOVORITE
Name

Tanja

22.05.2016 18:54

Hvala na podršci i hvala BN televiziji na prilogu o slučaju.Ubica je na slobodi voza se i šeta po Doboju i mitinguje u Banja Luci sa svojom mamom tako da se pazite u saobracaju i na ulici nedaj Boze da se nekom nesto desi i prodje kroz istu bol koju mi ko porodica prolazimo.

Name

Ovo je bas septicka jama

22.05.2016 19:42

I 5 mladih padobranaca je ubijeno prije tacno 4 godine na aerodromu u Zaluzanima kod Banjaluke, srusio se 40 godina star avion, a ovlastena drzavna komisija je nasla more gresaka u radu tog nazovi padobranskog kluba. Nijedan tuzioc se nije odvazio da zaradi svoju enormnu platu i podigne optuznice, protiv direktora i uprave tog kluba, mehanicara, pilota koji su radili na taj nacin, direktora BHDCA i njegovih inspektora koji su dozvoljavali da taj klub radi na taj nacin, te odgovornih lica iz vlade koja su im nabavila avion krsinu staru 38 godina. A sluzbena auta koja koriste, mijenjaju svakih 7 godina. Sram ih sve bilo.

ODGOVORITE
Name

goja bl

22.05.2016 20:37

Puna podrska. Mislim da svi pred licem pravde trebamo biti isti. Medjutim ovaj selektivni pristup nije dobar. Narode nedozvolimo I'm da nam ovo cine I da se ovako bahate ma ko god to bio.

ODGOVORITE
Name

Da vam je vidjeti

23.05.2016 01:24

DA vam je vidjeti u Banja Luci jednog od najvećih korumpiranih kriminalaca S.Aničića!?

ODGOVORITE
Name

Brle

23.05.2016 06:34

Sve dok je ova garnitura na vlasti, nece biti pravde, reda ni zakonitosti. Za sledecu ce mo mi snositi odgovornost.

ODGOVORITE
Name

DRŽAVA

23.05.2016 07:14

KAD BI REPUBLIKA SRPSKA IMALA "D" OD DRŽAVA I KAD NEBI MILE BIO DRŽAVA SVE BI BILO DRUAČIJE. LJUDI BI RADILI I ZARADILI ZA SVOJ ŽIVOT, NEBI BILO KRIMINALA I KORUPCIJE JER ON ISTU PRAVI NA SVAKOM KORAKI.BAHATI MILE I SNSD-E UNIŠTIŠE SVE OKO I PORED SEBE.

ODGOVORITE