Хит: „Скајп“ разговор Ђоковића и Федерера

Разговор у којем се Новак хвали због успеха изнервирао Роџера који је демонстративно устао из фотеље и отишао.

Свијет 22.05.2016 | 21:59
Хит: „Скајп“ разговор Ђоковића и Федерера

Данас Новак Ђоковић прославља 29. рођендан и жели да направи успех на Ролан Гаросу. За то време Роџер Федерер одмара у Швајцарској услед проблема са повредом због које се повукао са другог грен слема сезоне.

Један од љубитеља тениса је одлучио да се нашали и направио је монтажу „Скајп“ разговора између Србина и Швајцарца. Користио је Новакове разговоре са фановима путем друштвених мрежа и Роџеров разговор са Линдзи Вон од прошле године. Убрзо је тај разговор постао хит на интернету.

"За ово сам се борио" рекао је Новак показујући пехар са Мастерса у Лондону.

Затим је наставио.

"Ово би могла да постане традиција, да се дружимо сваке године".

Та реченица је „наљутила“ Федерера који је демонстративно устао са фотеље, отишао и оставио Новака да разговара сам са собом.

"Уживао сам, али бих волео да чујем некога са друге стране", рекао је Ђоковић на крају разговора.

Ко год да је ово направио успео је да испадне духовит, а остаје само да се види какве ће реакције бити двојице играча када виде снимак.

(Новости онлине)

(Фото: Сцреенсхот)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

запажено

22.05.2016 14:27

Новак још треба да се наигра да стигне Роџера.Кад смо код њих двојице није ми јасно што Новак врло често копира Роџера.Његова садашња опрема идентична је Роџеровој из протеклих година.На својој фејсбук страници Федерер објави фотографије својих синчића са малим тениским рекетима,а након тога и Новак објави свог синчића Стефана са малим рекетом.На јутјубу се објави снимак "меча " између Роџера и његовог оца ,а одмах услиједи фотоградфија са Новаком и његовим оцем како " играју" меч уПаризу.Прије десетак година објави се фотографија на којој Роџер свира виолину ,а након неколико година и Новак се услика како свира поменути инструментИма тога још,али и ово је довољно.Новак са копирањем Роџера испада смијешан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

резапаз.

22.05.2016 15:13

Цути психозо!

Name

несигуран

22.05.2016 20:47

Неизградјен. Спорт и успјех не доносе образовање и куцни одгој. Федерер изгледа да је уз спорт полагао и на образовање. У сваком слуцају иако не волим тенис ја бих за њега навијала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја провале

23.05.2016 05:13

Па срецо Новак је за многе измислио свијет, кад будес макар говорила језика сто он говори , јави се. Ноле се за данасњи статус изборио и није слуцајно сто је бр 1, а сви сто га коментарису нека изадју на облизњи тениски терен и нек покусају само да погоде противницку страну, под условом да погоде лоптицу.... Па онда да казу несто .....

Name

Господин

23.05.2016 05:13

Ви сто писете да је РФ господин сте болесни као и он. Он је највеци дупелизац у тенису који се додворава гдје год мозе. Сваком навијацу би из шу..а вирио али да га тај обозава. Новак је природно такав, нема глуматања. Знамо ми сви да боли кад је неко успијеснији, поготово ми срби, који успијех не моземо опростити. Напријед Ноле, има нас висе који те волимо.