Hit: „Skajp“ razgovor Đokovića i Federera

Razgovor u kojem se Novak hvali zbog uspeha iznervirao Rodžera koji je demonstrativno ustao iz fotelje i otišao.

Svijet 22.05.2016 | 21:59
Hit: „Skajp“ razgovor Đokovića i Federera

Danas Novak Đoković proslavlja 29. rođendan i želi da napravi uspeh na Rolan Garosu. Za to vreme Rodžer Federer odmara u Švajcarskoj usled problema sa povredom zbog koje se povukao sa drugog gren slema sezone.

Jedan od ljubitelja tenisa je odlučio da se našali i napravio je montažu „Skajp“ razgovora između Srbina i Švajcarca. Koristio je Novakove razgovore sa fanovima putem društvenih mreža i Rodžerov razgovor sa Lindzi Von od prošle godine. Ubrzo je taj razgovor postao hit na internetu.

"Za ovo sam se borio" rekao je Novak pokazujući pehar sa Mastersa u Londonu.

Zatim je nastavio.

"Ovo bi mogla da postane tradicija, da se družimo svake godine".

Ta rečenica je „naljutila“ Federera koji je demonstrativno ustao sa fotelje, otišao i ostavio Novaka da razgovara sam sa sobom.

"Uživao sam, ali bih voleo da čujem nekoga sa druge strane", rekao je Đoković na kraju razgovora.

Ko god da je ovo napravio uspeo je da ispadne duhovit, a ostaje samo da se vidi kakve će reakcije biti dvojice igrača kada vide snimak.

(Novosti online)

(Foto: Screenshot)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

zapaženo

22.05.2016 14:27

Novak još treba da se naigra da stigne Rodžera.Kad smo kod njih dvojice nije mi jasno što Novak vrlo često kopira Rodžera.Njegova sadašnja oprema identična je Rodžerovoj iz proteklih godina.Na svojoj fejsbuk stranici Federer objavi fotografije svojih sinčića sa malim teniskim reketima,a nakon toga i Novak objavi svog sinčića Stefana sa malim reketom.Na jutjubu se objavi snimak "meča " između Rodžera i njegovog oca ,a odmah uslijedi fotogradfija sa Novakom i njegovim ocem kako " igraju" meč uParizu.Prije desetak godina objavi se fotografija na kojoj Rodžer svira violinu ,a nakon nekoliko godina i Novak se uslika kako svira pomenuti instrumentIma toga još,ali i ovo je dovoljno.Novak sa kopiranjem Rodžera ispada smiješan.

ODGOVORITE
Name

rezapaz.

22.05.2016 15:13

Cuti psihozo!

Name

nesiguran

22.05.2016 20:47

Neizgradjen. Sport i uspjeh ne donose obrazovanje i kucni odgoj. Federer izgleda da je uz sport polagao i na obrazovanje. U svakom slucaju iako ne volim tenis ja bih za njega navijala.

ODGOVORITE
Name

ja provale

23.05.2016 05:13

Pa sreco Novak je za mnoge izmislio svijet, kad budes makar govorila jezika sto on govori , javi se. Nole se za danasnji status izborio i nije slucajno sto je br 1, a svi sto ga komentarisu neka izadju na obliznji teniski teren i nek pokusaju samo da pogode protivnicku stranu, pod uslovom da pogode lopticu.... Pa onda da kazu nesto .....

Name

Gospodin

23.05.2016 05:13

Vi sto pisete da je RF gospodin ste bolesni kao i on. On je najveci dupelizac u tenisu koji se dodvorava gdje god moze. Svakom navijacu bi iz šu..a virio ali da ga taj obozava. Novak je prirodno takav, nema glumatanja. Znamo mi svi da boli kad je neko uspijesniji, pogotovo mi srbi, koji uspijeh ne mozemo oprostiti. Naprijed Nole, ima nas vise koji te volimo.