На "скенеру" је Партизана, а навија за Звезду!

Дарко Јевтић, фудбалер Леха, о причама о евентуалном трансферу и "орловима".

Фудбал 26.05.2016 | 22:40
На "скенеру" је Партизана, а навија за Звезду!

Пољски медији пишу да је Партизан наводно заинтересован за Дарка Јевтића, фудбалера Леха.

Момак, рођен у Швајцарској, који је био и у плановима бившег селектора Србије Радована Ћурчића, тренутно на одмору размишља о будућности и евентуалном преселењу из Пољске.

Ипак, опција није Србија.

"Никада нисам имао било какав контакт са Партизаном и не знам одакле се појавила та информација. Не размишљам о Партизану, можда хоћу када се одморим, али навијам за Црвену звезду", изјавио је за "Спорт" Јевтић.

Играч, који је прошао све млађе репрезентативне селекције Швајцарске, не крије да би у предстојећем прелазном року могао да промени клупске боје, упркос томе што му уговор са Лехом истиче за две године.

"Волео бих да променим средину. Где тачно, још не знам. Али има више држава - Немачка, Шпанија, Италија..."

Да ли би евентуални позив Црвене звезде могао да га доведе у Србију? Тешко.

"Циљ је ипак на западу Европе", јасан је Јевтић, који је у Лех стигао прошле године, након што је претходно био на позајмици.

Србија му је ипак увек у мислима.

"Причао сам са Радованом Ћурчићем, али је дошло до смене селектора Србије. Овога пута нисам на списку Славољуба Муслина за пријатељске утакмице, али кад-тад ћу се појавити и играти за Србију!", поручује Јевтић, који ће у понедељак стићи у Србију, на одмор, у посету рођацима са очеве и мајчине стране.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар