Na "skeneru" je Partizana, a navija za Zvezdu!

Darko Jevtić, fudbaler Leha, o pričama o eventualnom transferu i "orlovima".

Fudbal 26.05.2016 | 22:40
Na "skeneru" je Partizana, a navija za Zvezdu!

Poljski mediji pišu da je Partizan navodno zainteresovan za Darka Jevtića, fudbalera Leha.

Momak, rođen u Švajcarskoj, koji je bio i u planovima bivšeg selektora Srbije Radovana Ćurčića, trenutno na odmoru razmišlja o budućnosti i eventualnom preselenju iz Poljske.

Ipak, opcija nije Srbija.

"Nikada nisam imao bilo kakav kontakt sa Partizanom i ne znam odakle se pojavila ta informacija. Ne razmišljam o Partizanu, možda hoću kada se odmorim, ali navijam za Crvenu zvezdu", izjavio je za "Sport" Jevtić.

Igrač, koji je prošao sve mlađe reprezentativne selekcije Švajcarske, ne krije da bi u predstojećem prelaznom roku mogao da promeni klupske boje, uprkos tome što mu ugovor sa Lehom ističe za dve godine.

"Voleo bih da promenim sredinu. Gde tačno, još ne znam. Ali ima više država - Nemačka, Španija, Italija..."

Da li bi eventualni poziv Crvene zvezde mogao da ga dovede u Srbiju? Teško.

"Cilj je ipak na zapadu Evrope", jasan je Jevtić, koji je u Leh stigao prošle godine, nakon što je prethodno bio na pozajmici.

Srbija mu je ipak uvek u mislima.

"Pričao sam sa Radovanom Ćurčićem, ali je došlo do smene selektora Srbije. Ovoga puta nisam na spisku Slavoljuba Muslina za prijateljske utakmice, ali kad-tad ću se pojaviti i igrati za Srbiju!", poručuje Jevtić, koji će u ponedeljak stići u Srbiju, na odmor, u posetu rođacima sa očeve i majčine strane.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar