Томић: Више од другог мјеста нисмо могли!

Тренер фудбалера Партизана Иван Томић рекао је да је његова екипа остварила све постављене циљеве.

Фудбал 22.05.2016 | 13:20
Томић: Више од другог мјеста нисмо могли!

Томић је истакао да Партизан ове сезоне није могао да оствари више од освајања другог места у првенству и Купа Србије.

Фудбалери Партизана победили су на свом терену Војводину са 3:2 у последњем колу Суперлиге Србије и завршили сезону на другом месту на табели.

"Честитам играчима на свему што су постигли. Остварили су циљеве који су пред њих били постављени, а то је освајање Купа и друго место, што наравно није задовољавајуће за Партизан. Али, с обзиром на бодовну разлику која је била на крају јесењег дела, више од овога се није могло. Наравно у неким утакмицама смо могли боље, могли смо да освојимо који бод више, али с обзиром да је промењен скоро цео играчки кадар и да има много младих играча, мој утисак је да се од овога није могло више", рекао је Томић новинарима после утакмице.

Војводина је такмичење завршила на четвртом месту и играће у квалификацијама за Лигу Европе.

"У овој утакмици нисмо имали никакво морање, јер није могло да нам донесе нешто што већ нисмо имали, али дрес и грб који носимо нас стално обавезују да пружимо максимум и да идемо на победу. У првом полувремену смо одиграли јако добро, могла је да буде и убедљивија разлика за нас, док је Војводина у другом делу била боља и опаснија. Ми смо изгубили ритам, што не би смело да нам се дешава, али све је то последица краја сезоне и великог броја утакмица. Све у свему, заслужена победа Партизана", рекао је Томић.

Он је додао да ће играчи отићи на паузу а да је окупљање заказано за 8. јун.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар