Tomić: Više od drugog mjesta nismo mogli!

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da je njegova ekipa ostvarila sve postavljene ciljeve.

Fudbal 22.05.2016 | 13:20
Tomić: Više od drugog mjesta nismo mogli!

Tomić je istakao da Partizan ove sezone nije mogao da ostvari više od osvajanja drugog mesta u prvenstvu i Kupa Srbije.

Fudbaleri Partizana pobedili su na svom terenu Vojvodinu sa 3:2 u poslednjem kolu Superlige Srbije i završili sezonu na drugom mestu na tabeli.

"Čestitam igračima na svemu što su postigli. Ostvarili su ciljeve koji su pred njih bili postavljeni, a to je osvajanje Kupa i drugo mesto, što naravno nije zadovoljavajuće za Partizan. Ali, s obzirom na bodovnu razliku koja je bila na kraju jesenjeg dela, više od ovoga se nije moglo. Naravno u nekim utakmicama smo mogli bolje, mogli smo da osvojimo koji bod više, ali s obzirom da je promenjen skoro ceo igrački kadar i da ima mnogo mladih igrača, moj utisak je da se od ovoga nije moglo više", rekao je Tomić novinarima posle utakmice.

Vojvodina je takmičenje završila na četvrtom mestu i igraće u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

"U ovoj utakmici nismo imali nikakvo moranje, jer nije moglo da nam donese nešto što već nismo imali, ali dres i grb koji nosimo nas stalno obavezuju da pružimo maksimum i da idemo na pobedu. U prvom poluvremenu smo odigrali jako dobro, mogla je da bude i ubedljivija razlika za nas, dok je Vojvodina u drugom delu bila bolja i opasnija. Mi smo izgubili ritam, što ne bi smelo da nam se dešava, ali sve je to posledica kraja sezone i velikog broja utakmica. Sve u svemu, zaslužena pobeda Partizana", rekao je Tomić.

On je dodao da će igrači otići na pauzu a da je okupljanje zakazano za 8. jun.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar