Хиљаде Италијана против "инвазије" на Европу

Хиљаде људи протестовало је на улицама Рима против миграција, а демонстранти су позвани на “одбрану Европе и Италије“.

Свијет 21.05.2016 | 21:07
Хиљаде Италијана против "инвазије" на Европу

“Зауставите инвазију! Ово је мој дом“, само су неки од транспарената које су носили окупљени демонстранти.

Протест је организовао покрет “Каса Понд“, који се противи миграционој политици ЕУ и тражи строже контроле граница.

Истовремено је одржан и контрапротест такође у главном граду Италије је имао за циљ да изрази противљење покрету “Каса Понд“.

Оба протеста су протекла мирно, без већих инцидената.

Извор: Агенције

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

#

21.05.2016 19:12

Имају право, нека свако живи тамо гдје се родио. Ту се ради о потпуном сукобу цивилизација. Ово може бити план Њемачке да се оперу од злочина у другом свјетском рату. Испословали су инвазију блиског истока на Европу и сада ће се све европске нације побунити и понашати као Хитлер 1938 године. То и те како одговара Њемачкој. Након тог новог пакла, мало ко ће их више прозивати да су геноцидан народ. Кад су и сви остали исти. Паклени план.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хитлер

22.05.2016 09:37

Он је имао у поредјену с овим лак задатак. 6 милиона Јевреја, пар стотина хиљада Срба и несто осталих. Сви су били лоцирани у својим земљама. Највисе су страдали Јевреји из славенских земаља. Ово није инвазије јер послије нвазије преостане понесто. Ово је тсунами послије којег неце остати ниста од Европе и европске цивилизације. У инвазији трупе имају неки смјер те мозес бјезати, избјеци их или се ридрузити. Сад нема бјезања јер је фронт свугдје. Придрузитисе мозес док не добију борависну дозволу онда развод и сестра од стрица арасплод.

ОДГОВОРИТЕ