Знате ли шта су "секс рулет" забаве?

Шпанија је постала позната по новој врсти бизарне забаве под називом "Секс рулет" у којој је једна особа, за коју нико не зна ко је, ХИВ позитивна, а нико не смије користити кондоме.

Свијет 21.05.2016 | 18:18
Знате ли шта су "секс рулет" забаве?

Ове забаве обично праве геј мушкарци које узбуђује управо чињеница да не знају ко је од њих заражен.

Шпански љекари примијетили су пораст ових забава гдје учесници користе антивирусне лијекове како би смањили могућност заразе.

Др. Јосеп Маллолас из Клиничке болнице Барцелона казао је како су овакве забав знак да су људи "изгубили поштовање" према ХИВ-у.

"Ту имате све: секс рулет забаве, односно сексуалне забаве на које можете доћи само ако имате ХИВ. На некима узимају лијекове, али то доводи у ризик све особе да оболе", рекао је Маллолас.

Психосексаулна терапеуткиња Кејт Морли казала је како су ове забаве високог интензитета јер се комбинује оргазам са високим адреналином.

"Битно је нагласити да су дуготрајне посљедице опасне", нагласила је.

Извор: Клиx.ба

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Опет ја

21.05.2016 16:52

Факта је да геј особе не брину ни о цему осим о сексу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

21.05.2016 19:00

Бог походи грехе отачке на синовима и кћерима до трећег и четвртог кољена. Сифилис се барем тако ПРЕНОСИ до четвртог кољена а да тога многи болесници НИСУ ни свијесни. Време се скратио сада. Зато ће многи у свом животу веома брзо да осјете последице свог разуздсног сексуалног живота. За сиду и друге болести због висои цијена лијекове за СИРОТИЊУ још увијек правог лијека нема!

Name

Моја мати

21.05.2016 16:59

Казе ми данас да ме дубоко зали да због ње и оца нисам основала породицу, да им увијек помагала. Грозно ми је да ми се с 82 захваљује сто цистим и перем, послузим их и навецер се једва довуцем до лезаја да мало заспем. Тезак је мој зивот, али се не залим.

ОДГОВОРИТЕ