Znate li šta su "seks rulet" zabave?

Španija je postala poznata po novoj vrsti bizarne zabave pod nazivom "Seks rulet" u kojoj je jedna osoba, za koju niko ne zna ko je, HIV pozitivna, a niko ne smije koristiti kondome.

Svijet 21.05.2016 | 18:18
Znate li šta su "seks rulet" zabave?

Ove zabave obično prave gej muškarci koje uzbuđuje upravo činjenica da ne znaju ko je od njih zaražen.

Španski ljekari primijetili su porast ovih zabava gdje učesnici koriste antivirusne lijekove kako bi smanjili mogućnost zaraze.

Dr. Josep Mallolas iz Kliničke bolnice Barcelona kazao je kako su ovakve zabav znak da su ljudi "izgubili poštovanje" prema HIV-u.

"Tu imate sve: seks rulet zabave, odnosno seksualne zabave na koje možete doći samo ako imate HIV. Na nekima uzimaju lijekove, ali to dovodi u rizik sve osobe da obole", rekao je Mallolas.

Psihoseksaulna terapeutkinja Kejt Morli kazala je kako su ove zabave visokog intenziteta jer se kombinuje orgazam sa visokim adrenalinom.

"Bitno je naglasiti da su dugotrajne posljedice opasne", naglasila je.

Izvor: Klix.ba

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Opet ja

21.05.2016 16:52

Fakta je da gej osobe ne brinu ni o cemu osim o seksu.

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

21.05.2016 19:00

Бог походи грехе отачке на синовима и кћерима до трећег и четвртог кољена. Сифилис се барем тако ПРЕНОСИ до четвртог кољена а да тога многи болесници НИСУ ни свијесни. Време се скратио сада. Зато ће многи у свом животу веома брзо да осјете последице свог разуздсног сексуалног живота. За сиду и друге болести због висои цијена лијекове за СИРОТИЊУ још увијек правог лијека нема!

Name

Moja mati

21.05.2016 16:59

Kaze mi danas da me duboko zali da zbog nje i oca nisam osnovala porodicu, da im uvijek pomagala. Grozno mi je da mi se s 82 zahvaljuje sto cistim i perem, posluzim ih i navecer se jedva dovucem do lezaja da malo zaspem. Tezak je moj zivot, ali se ne zalim.

ODGOVORITE