Старац попио виагру и умро током секса

Полиција је у бањалучком насељу Новоселија уз ријеку Врбас нашла беживотно тијело Ф. Г. (68), а његова смрт и данас је главна тема међу мјештанима и инспекторима.

Република Српска 21.05.2016 | 21:45
Старац попио виагру и умро током секса

Истрагом је утврђено да је умро природном смрћу јер је срце престало да му куца због “вијагре” коју је попио. Кобне ноћи је отишао до комшинице С.Д. (75), а посљедњи тренутак живота дочекао је водећи љубав са њом.

"Сви смо били изненађени када смо видјели полицију и мртвачка кола у дворишту комшинице, а још када су нам рекли да је у њеном дворишту нађено тијело комшије, били смо шокирани јер нисмо знали откуд он код ње. Тек неколико часова касније сазнали смо детаље како је умро. Бог да му душу прости, али није могао љепше скончати" испричао је пријатељ покојника који је замолио да му име не буде наведено.

Након откривања беживотног тела старца, увиђају је присуствовао и љекар мртвозорник који је утврдио да на тијелу нема трагова кривичног дјела. Никоме, међутим, није било јасно откуд тијело у дворишту жене и то поред зида који двориште одваја од Врбаса. Није дуго требало да се коцкице посложе.

Извор “Блица” близак полицији испричао је јуче да је истрагом откривено да је Ф.Г. кобне ноћи попио “вијагру” и умро од инфаркта током вођења љубави, што је преплашило његову партнерку.

"Још се утврђују околности шта се догодило након смрти покојника, али према ономе што је истрага до сада открила, жена је на неки начин покушала да прикрије да је покојник умро током љубавног односа",  објаснио је извор близак полицији.

Додаје да је преплашена жена након трагичног догађаја обукла покојника и изнијела га у двориште, те да га је највјероватније покушала бацити у Врбас, али није имала снаге.

"С обзиром на то да је Врбас у непосредној близини мјеста на којем је нађено тијело покојника, односно да је само зид препрека, вјероватно га је намјеравала убацити у ријеку како се не би открило мјесто смрти",  закључио је извор близак полицији.

Комшиница је испричала да је жена након свега што се догодило отишла код сестре у Високо.

"Не знам како бих се понашала у таквој ситуацији, вјероватно бих умрла одмах за њим да ми се тако нешто догодило. Не знам зашто одмах није позвала полицију, али је дошла до мене и испричала ми да је он умро код ње што ме шокирало", испричала је комшиница која је такође замолила да јој не наводимо име.

Витална госпођа

Познаници жене код које је умро Бањалучанин испричали су јуче да је витална и по изгледу далеко млађа од својих година.

"Живи на релацији Шведска-Бањалука и она заиста добро изгледа" изјавила је њена познаница.

Извор: Блиц.рс

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Дјоле

21.05.2016 16:10

Умро је ко ј...ц

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михаило Микић

21.05.2016 17:44

Нема ништа љепше од такве смрти. Умро је као прави јеб.. а не као баба У кревету Бог да му душу прости. Није Он крив већ попови који њега нису научили да поштује Седму ЗАПОВЈЕСТ Божију која гласи "не чини прељубу!" Могао је ВИАГРУ од 100 милиграма ножем да пресјече на пола, да једну половину попије и сачека сат времена. Затим посао као младић да обави и још да буде жив. Зато не претерујте у ничему па ни у сексу. Вреднија је жива глава на рамену него мртва због два минута задовољства и мучења у мртвачким сандук. Јесте да су многи људи из рупе изашли и за рупу зато они да живе али никада не треба заборавити у љубавном заносу да због ВИАГРЕ свако може прије времена у рупу да оде. Виагра снижује крвни притисак који може када падне веома ниско у сексуалном узбуђењу да изазове СМРТ. СА ЖЕЉОМ ДА ЖИВЕ ШТО ДУЖЕ КАО МЛАДИЋИ МНОГИМА СУ ЗАТО И ЈЕЗИЦИ ПОРАСЛИ!

Name

Мехо

23.05.2016 18:13

За Михајло: свака на мјесту!

Name

Wиен

21.05.2016 16:14

Смрт за позељети,

ОДГОВОРИТЕ
Name

раде

21.05.2016 16:22

Ја ама бас обозавам 'изворе блиске полицији' наравно анонимне, а којима нас народ вијерује као сто вјерује у Бога

ОДГОВОРИТЕ
Name

***

21.05.2016 16:45

Ипак је зивио дуго, није кратко, а умро слатко...

Name

А засто не би

21.05.2016 16:55

Вратили му имовину, имао је надокнаду као цивилна жртва. У Сведској капце и онда би и да **бе, а није имао ста. Сад кад му буду сводили рацуне све це му одузети јер ниста није нигдје пријавио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како пису Независне

21.05.2016 17:04

Млађенка Тривић, предсједница Савјета МЗ Српске топлице, у склопу којих је и насеље Новоселија, каже да Српске топлице тренутно имају око 6.000 становника, те да има много повратника. "Има много људи повратника и обично је то старија популација, која жели да дочека ту свој крај живота, а млади су остали у дијаспори. Деведесет одсто повратника су старији житељи, док млади остају у туђини, јер имају сигуран посао и већином су завршили школу и наставили тамо свој живот. Дођу овдје за вријеме празника и годишњих одмора", казала је Тривићева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђорђе

21.05.2016 17:36

Не знам шта ти је циљ било да кажеш.Дали је Тривићева хтјела да каже да је ово покушај решавања проблема "бијеле куге" у граду на Врбасу......

Name

Берковићи

21.05.2016 17:12

Био је случај на БЕРКОВИЋИМА па неко спјева пјесму.До пола га не завуче јуначко му срце пуче,

ОДГОВОРИТЕ
Name

никита

22.05.2016 04:24

Јесте и јуцер цитам страсно .. Цуца ударила цуцу по гузи Страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

:)

22.05.2016 11:43

Има ли неко број телефона ове "швеђанке"? Ако је бабац у таквој форми, а шведска кинта, мани моралне норме! :П

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

23.05.2016 06:06

Умро је уживајући и није му жао

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.05.2016 08:11

Позелили се и умро од драгости.Ех ста је љубав није ни цудо сто казу да су се због зена главе губиле и ратови водили.Ал умро је у најбољем моменту и на најбољем мјесту.Куца љубави треба ту споменик дигнути.