Starac popio viagru i umro tokom seksa

Policija je u banjalučkom naselju Novoselija uz rijeku Vrbas našla beživotno tijelo F. G. (68), a njegova smrt i danas je glavna tema među mještanima i inspektorima.

Republika Srpska 21.05.2016 | 21:45
Starac popio viagru i umro tokom seksa

Istragom je utvrđeno da je umro prirodnom smrću jer je srce prestalo da mu kuca zbog “vijagre” koju je popio. Kobne noći je otišao do komšinice S.D. (75), a posljednji trenutak života dočekao je vodeći ljubav sa njom.

"Svi smo bili iznenađeni kada smo vidjeli policiju i mrtvačka kola u dvorištu komšinice, a još kada su nam rekli da je u njenom dvorištu nađeno tijelo komšije, bili smo šokirani jer nismo znali otkud on kod nje. Tek nekoliko časova kasnije saznali smo detalje kako je umro. Bog da mu dušu prosti, ali nije mogao ljepše skončati" ispričao je prijatelj pokojnika koji je zamolio da mu ime ne bude navedeno.

Nakon otkrivanja beživotnog tela starca, uviđaju je prisustvovao i ljekar mrtvozornik koji je utvrdio da na tijelu nema tragova krivičnog djela. Nikome, međutim, nije bilo jasno otkud tijelo u dvorištu žene i to pored zida koji dvorište odvaja od Vrbasa. Nije dugo trebalo da se kockice poslože.

Izvor “Blica” blizak policiji ispričao je juče da je istragom otkriveno da je F.G. kobne noći popio “vijagru” i umro od infarkta tokom vođenja ljubavi, što je preplašilo njegovu partnerku.

"Još se utvrđuju okolnosti šta se dogodilo nakon smrti pokojnika, ali prema onome što je istraga do sada otkrila, žena je na neki način pokušala da prikrije da je pokojnik umro tokom ljubavnog odnosa",  objasnio je izvor blizak policiji.

Dodaje da je preplašena žena nakon tragičnog događaja obukla pokojnika i iznijela ga u dvorište, te da ga je najvjerovatnije pokušala baciti u Vrbas, ali nije imala snage.

"S obzirom na to da je Vrbas u neposrednoj blizini mjesta na kojem je nađeno tijelo pokojnika, odnosno da je samo zid prepreka, vjerovatno ga je namjeravala ubaciti u rijeku kako se ne bi otkrilo mjesto smrti",  zaključio je izvor blizak policiji.

Komšinica je ispričala da je žena nakon svega što se dogodilo otišla kod sestre u Visoko.

"Ne znam kako bih se ponašala u takvoj situaciji, vjerovatno bih umrla odmah za njim da mi se tako nešto dogodilo. Ne znam zašto odmah nije pozvala policiju, ali je došla do mene i ispričala mi da je on umro kod nje što me šokiralo", ispričala je komšinica koja je takođe zamolila da joj ne navodimo ime.

Vitalna gospođa

Poznanici žene kod koje je umro Banjalučanin ispričali su juče da je vitalna i po izgledu daleko mlađa od svojih godina.

"Živi na relaciji Švedska-Banjaluka i ona zaista dobro izgleda" izjavila je njena poznanica.

Izvor: Blic.rs

Komentari / 14

Ostavite komentar
Name

Djole

21.05.2016 18:10

Umro je ko j...c

ODGOVORITE
Name

Михаило Микић

21.05.2016 19:44

Нема ништа љепше од такве смрти. Умро је као прави јеб.. а не као баба У кревету Бог да му душу прости. Није Он крив већ попови који њега нису научили да поштује Седму ЗАПОВЈЕСТ Божију која гласи "не чини прељубу!" Могао је ВИАГРУ од 100 милиграма ножем да пресјече на пола, да једну половину попије и сачека сат времена. Затим посао као младић да обави и још да буде жив. Зато не претерујте у ничему па ни у сексу. Вреднија је жива глава на рамену него мртва због два минута задовољства и мучења у мртвачким сандук. Јесте да су многи људи из рупе изашли и за рупу зато они да живе али никада не треба заборавити у љубавном заносу да због ВИАГРЕ свако може прије времена у рупу да оде. Виагра снижује крвни притисак који може када падне веома ниско у сексуалном узбуђењу да изазове СМРТ. СА ЖЕЉОМ ДА ЖИВЕ ШТО ДУЖЕ КАО МЛАДИЋИ МНОГИМА СУ ЗАТО И ЈЕЗИЦИ ПОРАСЛИ!

Name

Meho

23.05.2016 20:13

Za Mihajlo: svaka na mjestu!

Name

Wien

21.05.2016 18:14

Smrt za pozeljeti,

ODGOVORITE
Name

rade

21.05.2016 18:22

Ja ama bas obozavam 'izvore bliske policiji' naravno anonimne, a kojima nas narod vijeruje kao sto vjeruje u Boga

ODGOVORITE
Name

***

21.05.2016 18:45

Ipak je zivio dugo, nije kratko, a umro slatko...

Name

A zasto ne bi

21.05.2016 18:55

Vratili mu imovinu, imao je nadoknadu kao civilna žrtva. U Svedskoj kapce i onda bi i da **be, a nije imao sta. Sad kad mu budu svodili racune sve ce mu oduzeti jer nista nije nigdje prijavio.

ODGOVORITE
Name

Kako pisu Nezavisne

21.05.2016 19:04

Mlađenka Trivić, predsjednica Savjeta MZ Srpske toplice, u sklopu kojih je i naselje Novoselija, kaže da Srpske toplice trenutno imaju oko 6.000 stanovnika, te da ima mnogo povratnika. "Ima mnogo ljudi povratnika i obično je to starija populacija, koja želi da dočeka tu svoj kraj života, a mladi su ostali u dijaspori. Devedeset odsto povratnika su stariji žitelji, dok mladi ostaju u tuđini, jer imaju siguran posao i većinom su završili školu i nastavili tamo svoj život. Dođu ovdje za vrijeme praznika i godišnjih odmora", kazala je Trivićeva.

ODGOVORITE
Name

Đorđe

21.05.2016 19:36

Ne znam šta ti je cilj bilo da kažeš.Dali je Trivićeva htjela da kaže da je ovo pokušaj rešavanja problema "bijele kuge" u gradu na Vrbasu......

Name

Berkovići

21.05.2016 19:12

Bio je slučaj na BERKOVIĆIMA pa neko spjeva pjesmu.Do pola ga ne zavuče junačko mu srce puče,

ODGOVORITE
Name

nikita

22.05.2016 06:24

Jeste i jucer citam strasno .. Cuca udarila cucu po guzi Strasno

ODGOVORITE
Name

:)

22.05.2016 13:43

Ima li neko broj telefona ove "šveđanke"? Ako je babac u takvoj formi, a švedska kinta, mani moralne norme! :P

ODGOVORITE
Name

Crni

23.05.2016 08:06

Umro je uživajući i nije mu žao

ODGOVORITE
Name

re

23.05.2016 10:11

Pozelili se i umro od dragosti.Eh sta je ljubav nije ni cudo sto kazu da su se zbog zena glave gubile i ratovi vodili.Al umro je u najboljem momentu i na najboljem mjestu.Kuca ljubavi treba tu spomenik dignuti.