Матуранти Техничке школе “Михајло Пупин”

Ученици Техничке школе “Михајло Пупин”, окупили су се у великом броју на градском Тргу у Бијељини како би започели са прославом своје матурске вечери и уласка у нешто озбиљније воде живота. Лијепо вријеме додатно је поправило расположење матурантима који су се дуго спремали за ово вече.

Занимљивости 21.05.2016 | 11:00
Матуранти Техничке школе “Михајло Пупин”

На пут успјеха упутило се 285 матураната Техничке школе “Михајло Пупин” из Бијељине који ће у слиједећим мјесецима направити помак од стаза којима су иначе крочили.

У свечаним тоалетама и са савршеном шминком и фризуром, дјевојке су изазивале дивљење посматрача, док су момци парадирали у свечаним одијелима и краватама.

Директор ове школе истакао је да овај, као и сваки други испраћај матураната буди позитивне емоције и изразио наду да ће и ова генерација изаћи на прави пут и служити на понос родитељима и професорима.

Након окупљања услиједио је свечани дефиле до хотела “Дрина” који је испратило мноштво грађана, углавном њихове родбине и пријатеља, а након фотографисања праћеног позитивном тремом, одшетали су у салу у којој су прославили завршетак средњошколских дана.

БН телевизија

Коментари / 0

Оставите коментар