Maturanti Tehničke škole “Mihajlo Pupin”

Učenici Tehničke škole “Mihajlo Pupin”, okupili su se u velikom broju na gradskom Trgu u Bijeljini kako bi započeli sa proslavom svoje maturske večeri i ulaska u nešto ozbiljnije vode života. Lijepo vrijeme dodatno je popravilo raspoloženje maturantima koji su se dugo spremali za ovo veče.

Zanimljivosti 21.05.2016 | 11:00
Maturanti Tehničke škole “Mihajlo Pupin”

Na put uspjeha uputilo se 285 maturanata Tehničke škole “Mihajlo Pupin” iz Bijeljine koji će u slijedećim mjesecima napraviti pomak od staza kojima su inače kročili.

U svečanim toaletama i sa savršenom šminkom i frizurom, djevojke su izazivale divljenje posmatrača, dok su momci paradirali u svečanim odijelima i kravatama.

Direktor ove škole istakao je da ovaj, kao i svaki drugi ispraćaj maturanata budi pozitivne emocije i izrazio nadu da će i ova generacija izaći na pravi put i služiti na ponos roditeljima i profesorima.

Nakon okupljanja uslijedio je svečani defile do hotela “Drina” koji je ispratilo mnoštvo građana, uglavnom njihove rodbine i prijatelja, a nakon fotografisanja praćenog pozitivnom tremom, odšetali su u salu u kojoj su proslavili završetak srednjoškolskih dana.

BN televizija

Komentari / 0

Ostavite komentar