Немам везе с "кокаинском афером"

Певачица Драгана Шарић, познатија као Беби Дол, рекла је гостуијући у Јутарњем програму ТВ Пинк да ни на који начин није умешана у наводну "аферу кокаин" са глумцем Богољубом Митићем Бата Ђошом.

Забава 21.05.2016 | 10:30
Немам везе с "кокаинском афером"

Беби Дол каже да је била шокирана када је прочитала да је, наводно, посредник између глумца и нарко-дилера и да је у неким колима размењивала дрогу с Бата Ђошом.

"Дошла сам да објасним о чему је реч, не због себе, већ највише због људи који брину за мене. Јер, када се појавила информација да сам ја умешана у неку аферу, телефон ми је звонио целу ноћ. Из тих новина курир, с малим к, јавила ми се нека особа недифинисаног пола, и почела да ми поставља питања о тој афери у коју, иначе, и не верујем. Ја сам Ђошу видела последњи пут пре десетак година, а да имам неке везе с тим сад бих била у полицији а не овде са вама пред камерама".

Видно потресена, са сузама у очима и дрхтавим гласом Беби Дол је рекла да је због ове лажи завршила у Хитној помоћи и да је свом адвокату већ наложила да из полиције тражи транскрипт наводног разговора са Ђошом, па ће одлучити да ли ће се одлучити на тужбу.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Ре:

22.05.2016 10:46

Завршила у хитној због кризе, Ђоша јој ћорн'о дозу. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Михајло

22.05.2016 11:40

Да да не можеш ти ниста са тим, да нисам мозда ја?

ОДГОВОРИТЕ
Name

тхц

22.05.2016 16:36

Стара дрогерка, фиxала се травом и пусила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Беби Дол: Муж чува седам мачака док сам ја у „Фарми“

22.05.2016 21:00

Она није наркоманка јер би те маце продала. Особа дистанцирана од других, врло нацитана, другација.

ОДГОВОРИТЕ