Nemam veze s "kokainskom aferom"

Pevačica Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, rekla je gostuijući u Jutarnjem programu TV Pink da ni na koji način nije umešana u navodnu "aferu kokain" sa glumcem Bogoljubom Mitićem Bata Đošom.

Zabava 21.05.2016 | 10:30
Nemam veze s "kokainskom aferom"

Bebi Dol kaže da je bila šokirana kada je pročitala da je, navodno, posrednik između glumca i narko-dilera i da je u nekim kolima razmenjivala drogu s Bata Đošom.

"Došla sam da objasnim o čemu je reč, ne zbog sebe, već najviše zbog ljudi koji brinu za mene. Jer, kada se pojavila informacija da sam ja umešana u neku aferu, telefon mi je zvonio celu noć. Iz tih novina kurir, s malim k, javila mi se neka osoba nedifinisanog pola, i počela da mi postavlja pitanja o toj aferi u koju, inače, i ne verujem. Ja sam Đošu videla poslednji put pre desetak godina, a da imam neke veze s tim sad bih bila u policiji a ne ovde sa vama pred kamerama".

Vidno potresena, sa suzama u očima i drhtavim glasom Bebi Dol je rekla da je zbog ove laži završila u Hitnoj pomoći i da je svom advokatu već naložila da iz policije traži transkript navodnog razgovora sa Đošom, pa će odlučiti da li će se odlučiti na tužbu.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Re:

22.05.2016 10:46

Завршила у хитној због кризе, Ђоша јој ћорн'о дозу. :)

ODGOVORITE
Name

Mihajlo

22.05.2016 11:40

Da da ne možeš ti nista sa tim, da nisam mozda ja?

ODGOVORITE
Name

thc

22.05.2016 16:36

Stara drogerka, fixala se travom i pusila

ODGOVORITE
Name

Bebi Dol: Muž čuva sedam mačaka dok sam ja u „Farmi“

22.05.2016 21:00

Ona nije narkomanka jer bi te mace prodala. Osoba distancirana od drugih, vrlo nacitana, drugacija.

ODGOVORITE