Клоп преломио: Ливерпул продаје Марковића?!

Иду и Туре, Шкртел, можда и Ален и Лукас Леива... Тражи се Кантеов клон!

Фудбал 25.05.2016 | 18:00
Клоп преломио: Ливерпул продаје Марковића?!

Гол и две асистенције у Турској. И стални проблеми са повредама. Лазару Марковићу није било лако на позајмици у Фенербахчеу. Није ни Јиргену Клопу када је морао да одлучи и поручи управи Ливерпула да прода 22-годишњег српског репрезентативца. Тако бар тврди Дејвид Медок, новинар Мирора, иначе најутицајнијих и најчитанијих новина у Ливерпулу.

Навијачи су се надали да ће Марковић остати, овом Ливерпулу брзина недостаје, а пред Лазаром су најбоље фудбалске године. Али Клоп има друге приоритете.

Медок наводи да ће исписницу добити и Мартин Шкртел и Коло Туре, предвиђа да ће Џо Ален и Лукас Леива сами тражити трансфер пошто неће бити у првом плану, док би буџет за појачања могао да буде обезбеђен баш продајом Марковића, али и двојице нападача Кристијана Бентекеа и Марија Балотелија.

Тражи се чево бек уместо Алберта Морена, из Лестера би требало да стигне Бен Чилвел, али њему фали искуства које би могао да донесе Келнов Јонас Хектор. Из Немачке долази и голман Мајнца Лорис Каријус, који ће се борити за место са Симоном Мињолеом. Већ је озваничен и Џоел Матип, али Редсима је потребан још један штопер.

Највеће промене доживеће везни ред. Пјотр Зјелински је наводно на прагу потписа, скаути траже и задњег везног Кантеовог типа, Марио Геце је велика жеља, мотри се и на Базеловог Брила Ембола...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар