Klop prelomio: Liverpul prodaje Markovića?!

Idu i Ture, Škrtel, možda i Alen i Lukas Leiva... Traži se Kanteov klon!

Fudbal 25.05.2016 | 18:00
Klop prelomio: Liverpul prodaje Markovića?!

Gol i dve asistencije u Turskoj. I stalni problemi sa povredama. Lazaru Markoviću nije bilo lako na pozajmici u Fenerbahčeu. Nije ni Jirgenu Klopu kada je morao da odluči i poruči upravi Liverpula da proda 22-godišnjeg srpskog reprezentativca. Tako bar tvrdi Dejvid Medok, novinar Mirora, inače najuticajnijih i najčitanijih novina u Liverpulu.

Navijači su se nadali da će Marković ostati, ovom Liverpulu brzina nedostaje, a pred Lazarom su najbolje fudbalske godine. Ali Klop ima druge prioritete.

Medok navodi da će ispisnicu dobiti i Martin Škrtel i Kolo Ture, predviđa da će Džo Alen i Lukas Leiva sami tražiti transfer pošto neće biti u prvom planu, dok bi budžet za pojačanja mogao da bude obezbeđen baš prodajom Markovića, ali i dvojice napadača Kristijana Bentekea i Marija Balotelija.

Traži se čevo bek umesto Alberta Morena, iz Lestera bi trebalo da stigne Ben Čilvel, ali njemu fali iskustva koje bi mogao da donese Kelnov Jonas Hektor. Iz Nemačke dolazi i golman Majnca Loris Karijus, koji će se boriti za mesto sa Simonom Minjoleom. Već je ozvaničen i Džoel Matip, ali Redsima je potreban još jedan štoper.

Najveće promene doživeće vezni red. Pjotr Zjelinski je navodno na pragu potpisa, skauti traže i zadnjeg veznog Kanteovog tipa, Mario Gece je velika želja, motri se i na Bazelovog Brila Embola...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar