Видео: Навијач упао неометано на тренинг Енглеза?!

Младић огорчен што није добио аутограм играча, слободно утрчао на тренинг репрезентације и понашао се као члан тима!

Фудбал 25.05.2016 | 08:00
Видео: Навијач упао неометано на тренинг Енглеза?!

Невероватна сцена догодила се на тренингу репрезентације Енглеске на стадиону Сент Џорџ парк у Стафордширу.

На терену се међу играче ушуњао младић, који је имао позивницу да гледа тренинг са трибина.

Младић је утрчао на терен у опреми репрезентације, а затим је шутирао лопту и трчкарао уз играче, пре него што га је приметио физиотерапеут Гери Левин и послао на трибине. Дрски клинац, желећи да искористи тренутак славе, пре напуштања терена чак је и упутио један ударац на гол.

Он је ишетао са осмехом, пре него што га је обезбеђење извело ван комплекса.

Младић је касније објаснио да је одлучио да уђе на тренинг након што није успео да добије аутограм играча. Он је наводно путовао девет сати у жељи да види фудбалере уживо, захваљујући позивници коју је добио његов отац, члан Вембли клуба.

Ипак, навијачима је након три сата чекања речено им је да играчи неће доћи да поделе аутограме и фотографишу се са њима, након чега је дечак био веома разочаран.

"То ме је потпуно уништило и онда сам под утицајем адреналина одлучио да уђем на терен јер сам размишљао да је то једина прилика да упознам играче. Ја нисам шаљивџија и веома ме је срамота што сам изазвао проблеме", рекао је тинејџер.

Наводно, постоје и спекулације да је младић то урадио намерно у договору са својим пријатељима који су снимали цео догађај.

Енглески савез, као и медији у Енглеској изразили су забринутост након упада непозваног госта на тренинг националног тима.

Савез је саопштио да је то било "неприхватљиво понашање", да су веома забринути за безбедност играча и да ће предузети одређене мере у складу са законом.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар