Бијељински гимназијалци прославили матуру

183 матураната Гимназије “Филип Вишњић” синоћ је окупљањем на тргу у Бијељини и свечаним дефилеом кроз град прославило своје матурско вече. Осмех и радост видела се на лицима матураната али и сета зато што се завршава четверогодишње школовање.

Занимљивости 20.05.2016 | 11:55
Бијељински гимназијалци прославили матуру

Гимназија "Филип Вишњић" из Бијељине дала је ученицима изузетно добре основе општег знања које ће их водити кроз даље школовање, истакао је директор ове школе Драго Ђурић.

Матуранти нису крили срећу због завршеногсредњег школовања, али ни сету због растанка. Младост и лепота генерације гимназијалаца красили су бијељински трг, а у свечаним хаљинама и оделима матуранти су продефиловали нашим градом.

БН ТВ

 

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Парада

20.05.2016 10:03

Гранда.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Аурелије

20.05.2016 10:42

За 50 година нико ништа није промијенио око ових матура. Кад се већ толико дјеца припремају за ту матуру онда би требало да буду виђени, приказани, показани, најављени итд. У општој гужви и метежу нико ни за кога не зна. Не успије се видјети и неко кога бисмо хтјели видјети а не знамо да је ту. То су дани младих и младости. За тих 4-5 дана се може поставити бина или искористити простор и степенице Центра за културу, гдје би излазили одјељење по одјељење са својим професорима, уз мало музичког програма, са трубачима, да то буде за памћење. То је круна њиховог средњег образовања. Прочитати имена оних који су одлични, оних који су награђивани, оних који су вуковци и ђаци генерације. Наградити пред свима оне који су заслужили награде. То би свско волио да види и да чује. Ријетки су дани кад се суочавамо са толиком концентрацијом радости, љепоте, памети и младости на једном мјесту. Они су наша будућност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељинка

22.05.2016 12:05

Свака цаст!

Name

бск

20.05.2016 16:52

Само се Кука код нас нема се не ваља власт, а погледај ти ово ја за време Тите нисаам био овако обуцен погледај та одела кравата хаљина миница голи гузица леле оне су морале заврсити сколу и да ниста не знају зиве на рацун другихи они да постигну несто у зивоту да буду неко и несто теско се нама не видим будуцност Р. Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лела

21.05.2016 08:24

Бск битно је да сте ви из времена Тита постигли нешто у животу...Титова омладина понос и дика,дохватили пушке,пиштоље и ножеве на прагу 21 века...Данасња омладина је дивна,какви су им очеви..Матурантима желим много успјеха у даљем школовању.