Bijeljinski gimnazijalci proslavili maturu

183 maturanata Gimnazije “Filip Višnjić” sinoć je okupljanjem na trgu u Bijeljini i svečanim defileom kroz grad proslavilo svoje matursko veče. Osmeh i radost videla se na licima maturanata ali i seta zato što se završava četverogodišnje školovanje.

Zanimljivosti 20.05.2016 | 11:55
Bijeljinski gimnazijalci proslavili maturu

Gimnazija "Filip Višnjić" iz Bijeljine dala je učenicima izuzetno dobre osnove opšteg znanja koje će ih voditi kroz dalje školovanje, istakao je direktor ove škole Drago Đurić.

Maturanti nisu krili sreću zbog završenogsrednjeg školovanja, ali ni setu zbog rastanka. Mladost i lepota generacije gimnazijalaca krasili su bijeljinski trg, a u svečanim haljinama i odelima maturanti su prodefilovali našim gradom.

BN TV

 

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Parada

20.05.2016 10:03

Granda.

ODGOVORITE
Name

Aurelije

20.05.2016 10:42

Za 50 godina niko ništa nije promijenio oko ovih matura. Kad se već toliko djeca pripremaju za tu maturu onda bi trebalo da budu viđeni, prikazani, pokazani, najavljeni itd. U opštoj gužvi i metežu niko ni za koga ne zna. Ne uspije se vidjeti i neko koga bismo htjeli vidjeti a ne znamo da je tu. To su dani mladih i mladosti. Za tih 4-5 dana se može postaviti bina ili iskoristiti prostor i stepenice Centra za kulturu, gdje bi izlazili odjeljenje po odjeljenje sa svojim profesorima, uz malo muzičkog programa, sa trubačima, da to bude za pamćenje. To je kruna njihovog srednjeg obrazovanja. Pročitati imena onih koji su odlični, onih koji su nagrađivani, onih koji su vukovci i đaci generacije. Nagraditi pred svima one koji su zaslužili nagrade. To bi svsko volio da vidi i da čuje. Rijetki su dani kad se suočavamo sa tolikom koncentracijom radosti, ljepote, pameti i mladosti na jednom mjestu. Oni su naša budućnost.

ODGOVORITE
Name

Bijeljinka

22.05.2016 12:05

Svaka cast!

Name

bsk

20.05.2016 16:52

Samo se Kuka kod nas nema se ne valja vlast, a pogledaj ti ovo ja za vreme Tite nisaam bio ovako obucen pogledaj ta odela kravata haljina minica goli guzica lele one su morale zavrsiti skolu i da nista ne znaju zive na racun drugihi oni da postignu nesto u zivotu da budu neko i nesto tesko se nama ne vidim buducnost R. Srpske.

ODGOVORITE
Name

lela

21.05.2016 08:24

Bsk bitno je da ste vi iz vremena Tita postigli nešto u životu...Titova omladina ponos i dika,dohvatili puške,pištolje i noževe na pragu 21 veka...Danasnja omladina je divna,kakvi su im očevi..Maturantima želim mnogo uspjeha u daljem školovanju.