Видео: Каријев шоу - два минута, 15 поена, а лопта није ни пипнула обруч!

То може само Стеф Кари! У сезони у којој је исписао многе рекорде у НБА лиги, сјајни шутер је наставио да блиста. У другом мечу финала Западне конференције између Голден Стејта и Оклахоме (118:91), МВП најјаче лиге света је у трећој четвртини за минут и 58 секунди постигао 15 поена.

Кошарка 19.05.2016 | 19:40
Видео: Каријев шоу - два минута, 15 поена, а лопта није ни пипнула обруч!

У првој деоници Кари је дао 11 поена, а онда се мало примирио, није погађао у другој четвртини, а по повратку из свлачионице уследила је права експлозија! Каријев шоу кренуо је на 7.09 до краја треће деонице.

Погодио је тројку на сјајно додавање Богута и тада је све почело. Дурант га је фаулирао приликом шута за три поена. Добио је и техничку због приговора и тако омогућио Карију да на свој конто дода лагана четири поена са линије за слободна бацања. У следећем нападу “ратника” Кари је погодио нову тројку преко Ибаке, а лопта није ни пипнула обруч.

Богут је неколико секунди касније украо лопту, а Кари је лагано погодио. Тренер Оклахоме је морао да затражи минут одмора, а по повратку на паркет одлични шутер је дао још једну тројку.

За само минут и 58 секунди постигао је 15 поена из осам шутева - четири слободна бацања, три тројке и једна двојка. И да куриозитет буде још већи лопта није пипнула обруч!

Кари је сусрет завршио са 28 поена.

Велики је Стеф нема шта.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар