Video: Karijev šou - dva minuta, 15 poena, a lopta nije ni pipnula obruč!

To može samo Stef Kari! U sezoni u kojoj je ispisao mnoge rekorde u NBA ligi, sjajni šuter je nastavio da blista. U drugom meču finala Zapadne konferencije između Golden Stejta i Oklahome (118:91), MVP najjače lige sveta je u trećoj četvrtini za minut i 58 sekundi postigao 15 poena.

Košarka 19.05.2016 | 19:40
Video: Karijev šou - dva minuta, 15 poena, a lopta nije ni pipnula obruč!

U prvoj deonici Kari je dao 11 poena, a onda se malo primirio, nije pogađao u drugoj četvrtini, a po povratku iz svlačionice usledila je prava eksplozija! Karijev šou krenuo je na 7.09 do kraja treće deonice.

Pogodio je trojku na sjajno dodavanje Boguta i tada je sve počelo. Durant ga je faulirao prilikom šuta za tri poena. Dobio je i tehničku zbog prigovora i tako omogućio Kariju da na svoj konto doda lagana četiri poena sa linije za slobodna bacanja. U sledećem napadu “ratnika” Kari je pogodio novu trojku preko Ibake, a lopta nije ni pipnula obruč.

Bogut je nekoliko sekundi kasnije ukrao loptu, a Kari je lagano pogodio. Trener Oklahome je morao da zatraži minut odmora, a po povratku na parket odlični šuter je dao još jednu trojku.

Za samo minut i 58 sekundi postigao je 15 poena iz osam šuteva - četiri slobodna bacanja, tri trojke i jedna dvojka. I da kuriozitet bude još veći lopta nije pipnula obruč!

Kari je susret završio sa 28 poena.

Veliki je Stef nema šta.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar