Пронађени осатци египатског авиона

Авион који је летео из Париза за Каиро нестао је рано јутрос с радара, а египатске власти су објавиле да се авион срушио. У њему је било 56 путника и 10 чланова посаде. 

Свијет 19.05.2016 | 15:20
Пронађени осатци египатског авиона

15:06 Грчке ТВ станице јављају да су примећена два велика објекта како плутају у мору, а за која се верује да су остаци авиона. Објекти су уочени на локацији која је 16 километара југоисточно удаљена од места на ком је авион нестао с радара. Засад су ове информације непотврђене, али ускоро се очекује званично саопштење.

14:30 ЕГИПАТСКИ МИНИСТАР: ТЕРОРИСТИЧКИ НАПАД ЈЕ ЈЕДНА ОД ОПЦИЈА - Египатске власти не искључују ниједан од могућих узрока пада авиона компаније “Иџиптер”, који је ноћас нестао са радара изнад Средоземнља, па ни “терористички напад”, изјавио је данас египатски министар за цивилно ваздухопловство Шериф Фати. Он је на конференцији за штампу у Каиру истакао како ће све док олупина авиона не буде пронађена говорити да је “авион нестао”

14:07 ПРОДУЖЕНО ВАНРЕДНО СТАЊЕ У ФРАНЦУСКОЈ- У Француској је продужено ванредно стање по трећи пут. Појачане мере безбедности ће бити на снази до краја јула. Ова земља је први пут прогласила ванредно стање после терористичих напада у Паризу, који су се десили у новембру прошле године.

Извор: Телеграф

Коментари / 0

Оставите коментар