Pronađeni osatci egipatskog aviona

Avion koji je leteo iz Pariza za Kairo nestao je rano jutros s radara, a egipatske vlasti su objavile da se avion srušio. U njemu je bilo 56 putnika i 10 članova posade. 

Svijet 19.05.2016 | 15:20
Pronađeni osatci egipatskog aviona

15:06 Grčke TV stanice javljaju da su primećena dva velika objekta kako plutaju u moru, a za koja se veruje da su ostaci aviona. Objekti su uočeni na lokaciji koja je 16 kilometara jugoistočno udaljena od mesta na kom je avion nestao s radara. Zasad su ove informacije nepotvrđene, ali uskoro se očekuje zvanično saopštenje.

14:30 EGIPATSKI MINISTAR: TERORISTIČKI NAPAD JE JEDNA OD OPCIJA - Egipatske vlasti ne isključuju nijedan od mogućih uzroka pada aviona kompanije “Idžipter”, koji je noćas nestao sa radara iznad Sredozemnlja, pa ni “teroristički napad”, izjavio je danas egipatski ministar za civilno vazduhoplovstvo Šerif Fati. On je na konferenciji za štampu u Kairu istakao kako će sve dok olupina aviona ne bude pronađena govoriti da je “avion nestao”

14:07 PRODUŽENO VANREDNO STANJE U FRANCUSKOJ- U Francuskoj je produženo vanredno stanje po treći put. Pojačane mere bezbednosti će biti na snazi do kraja jula. Ova zemlja je prvi put proglasila vanredno stanje posle terorističih napada u Parizu, koji su se desili u novembru prošle godine.

Izvor: Telegraf

Komentari / 0

Ostavite komentar