Душко Тошић и Гојко Качар појачавају Звезду за ЛШ?!

Терзић и Раосављевић, поред жеље да врате Душка Тошића у клуб, у контакту су и са Гојком Качаром.

Фудбал 20.05.2016 | 08:00
Душко Тошић и Гојко Качар појачавају Звезду за ЛШ?!

Гојко Качар није дошао у Црвену звезду као младић, док је био играч Војводине, а могао би као искусни и прекаљени фудбалер, после растанка са Хамбургом.

"Курир" пише да су генерални директор црвено-белих Звездан Терзић и спортски директор Блажо Раосављевић у контакту са бившим репрезентативцем наше земље, којем овог лета истиче уговор са ХСВ-ом и који се већ поздравио са навијачима тог клуба.

Качар је 2008. одлучио да из Војводине пређе у Херту, две године касније потписао је за Хамбург и провео годину дана на позајмици у јапанској Осаки, а после шест сезона на северу Немачке постао је слободан играч.

Београдски лист пише да у Љутице Богдана постоји идеја да се, поред Качара, у клуб врати и Душко Тошић, који је такође најавио растанак са Бешикташом и да то буде тандем штопера за напад на Лигу шампиона.

"Његова цена одговара Црвеној звезди, која би могла да му понуди добар уговор, тако да постоји шанса да се он после осам сезона у Бундеслиги врати у Србију", пише "Курир".

Качар је у Хамбургу имао проблема са озбиљним повредама, али и појединим тренерима који су од 2008. до данас радили у бившем шампиону Европе. Одиграо је 156 утакмица за ХСВ...

"Још се не зна где ће Гојко наставити каријеру. Сигурно је само да напушта Хамбург. Што се тиче одласка у Црвену звезду, могу само рећи да је Гојко тај који одлучује о свом новом клубу", рекао је за "Курир" његов стриц и менаџер, Милан Качар.

Поред Качара и Тошића, велики број фудбалера доводи се у везу са доласком на Стадион "Рајко Митић". То су Урош Ђурђевић, Андрија Луковић, Томас Фибел, Велитон, Андрија Павловић, Филип Стојковић, а не треба заборавити да црвено-бели на позајмицама већ имају подужи списак играча, који би могли да конкуришу за први тим, попут Владимира Јововића, Даниела Аврамовског, итд.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар