Duško Tošić i Gojko Kačar pojačavaju Zvezdu za LŠ?!

Terzić i Raosavljević, pored želje da vrate Duška Tošića u klub, u kontaktu su i sa Gojkom Kačarom.

Fudbal 20.05.2016 | 08:00
Duško Tošić i Gojko Kačar pojačavaju Zvezdu za LŠ?!

Gojko Kačar nije došao u Crvenu zvezdu kao mladić, dok je bio igrač Vojvodine, a mogao bi kao iskusni i prekaljeni fudbaler, posle rastanka sa Hamburgom.

"Kurir" piše da su generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić i sportski direktor Blažo Raosavljević u kontaktu sa bivšim reprezentativcem naše zemlje, kojem ovog leta ističe ugovor sa HSV-om i koji se već pozdravio sa navijačima tog kluba.

Kačar je 2008. odlučio da iz Vojvodine pređe u Hertu, dve godine kasnije potpisao je za Hamburg i proveo godinu dana na pozajmici u japanskoj Osaki, a posle šest sezona na severu Nemačke postao je slobodan igrač.

Beogradski list piše da u Ljutice Bogdana postoji ideja da se, pored Kačara, u klub vrati i Duško Tošić, koji je takođe najavio rastanak sa Bešiktašom i da to bude tandem štopera za napad na Ligu šampiona.

"Njegova cena odgovara Crvenoj zvezdi, koja bi mogla da mu ponudi dobar ugovor, tako da postoji šansa da se on posle osam sezona u Bundesligi vrati u Srbiju", piše "Kurir".

Kačar je u Hamburgu imao problema sa ozbiljnim povredama, ali i pojedinim trenerima koji su od 2008. do danas radili u bivšem šampionu Evrope. Odigrao je 156 utakmica za HSV...

"Još se ne zna gde će Gojko nastaviti karijeru. Sigurno je samo da napušta Hamburg. Što se tiče odlaska u Crvenu zvezdu, mogu samo reći da je Gojko taj koji odlučuje o svom novom klubu", rekao je za "Kurir" njegov stric i menadžer, Milan Kačar.

Pored Kačara i Tošića, veliki broj fudbalera dovodi se u vezu sa dolaskom na Stadion "Rajko Mitić". To su Uroš Đurđević, Andrija Luković, Tomas Fibel, Veliton, Andrija Pavlović, Filip Stojković, a ne treba zaboraviti da crveno-beli na pozajmicama već imaju poduži spisak igrača, koji bi mogli da konkurišu za prvi tim, poput Vladimira Jovovića, Daniela Avramovskog, itd.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar