Из Ливерпула о поразу - Клоп: Ја сам одговоран; Милнер: Није до судија...!

Менаџер Ливерпуила Јирген Клоп рекао је да је он одоговоран за слабу игру свог тима у другом полувремену финала Лиге Европе.

Фудбал 19.05.2016 | 14:00
Из Ливерпула о поразу - Клоп: Ја сам одговоран; Милнер: Није до судија...!

Енглески тим поражен је од Севиље са 3:1, иако је имао гол предности на полувремену.

Ипак, игра Ливерпула се распала у наставку, Севиља је заиграла много боље и брзо преокренула, за трећи узастопни трофеј у овом такмичењу.

“Нисам био срећан на почетку. Постигли смо сјајан гол, а један је поништен. Предност од 1:0 је обично добра. Први примљен гол није био проблем, али оно што се десило после јесте. Потпуно смо изгубили веру и били смо нервозни у одбрани. То значи да нисмо напредовали онолико колико смо се надали.”

Клоп верује да је овај меч велико искуство које треба корисити у будућности.

“Морамо да искористимо ово искуство, сигуран сам да ћемо бити јаки. Ово је било разочаравајуће и фрустрирајуће. Сада је на мени да не дозволим играчима да подлегну притиску. Ја сам одговоран за ову игру. Нико на стадиону није веровао, мислио сам да можемо да преокренемо, али то није билио довољно”, рекао је Клоп.

Капитен Ливерула Џејмс Милнер навео је да његова екипа није ни играла у другом полувремену.

"Друго полувреме нисмо ни почели и то је поражавајуће. Нисмо показали ни приближно своје могућности и то је још веће разочарење. Били смо спремни, сигурни да смо на полувремену рекли праве ствари. Али, примили смо тај гол и нисмо успели да се вратимо у утакмицу", рекао је Милнер.

"Нисмо размишљали о Лиги шампиона, него о трофеју. Ово је двоструки ударац, јер нас следеће сезоне неће бити у Европи, играли смо два финала и оба изгубили. Следећи пут морамо да завршимо посао", додао је он.

Фудбалери Ливерпула су у првом полувремену два пута тражили пенал, у другом полувремену су протестовали код трећег гола Севиље.

"Помоћни судија је подигао заставицу код трећег гола, али је главни одличио другачије. Нема то никакве везе са суђењем, ми смо криви", рекао је Милнер.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар