Iz Liverpula o porazu - Klop: Ja sam odgovoran; Milner: Nije do sudija...!

Menadžer Liverpuila Jirgen Klop rekao je da je on odogovoran za slabu igru svog tima u drugom poluvremenu finala Lige Evrope.

Fudbal 19.05.2016 | 14:00
Iz Liverpula o porazu - Klop: Ja sam odgovoran; Milner: Nije do sudija...!

Engleski tim poražen je od Sevilje sa 3:1, iako je imao gol prednosti na poluvremenu.

Ipak, igra Liverpula se raspala u nastavku, Sevilja je zaigrala mnogo bolje i brzo preokrenula, za treći uzastopni trofej u ovom takmičenju.

“Nisam bio srećan na početku. Postigli smo sjajan gol, a jedan je poništen. Prednost od 1:0 je obično dobra. Prvi primljen gol nije bio problem, ali ono što se desilo posle jeste. Potpuno smo izgubili veru i bili smo nervozni u odbrani. To znači da nismo napredovali onoliko koliko smo se nadali.”

Klop veruje da je ovaj meč veliko iskustvo koje treba korisiti u budućnosti.

“Moramo da iskoristimo ovo iskustvo, siguran sam da ćemo biti jaki. Ovo je bilo razočaravajuće i frustrirajuće. Sada je na meni da ne dozvolim igračima da podlegnu pritisku. Ja sam odgovoran za ovu igru. Niko na stadionu nije verovao, mislio sam da možemo da preokrenemo, ali to nije bilio dovoljno”, rekao je Klop.

Kapiten Liverula Džejms Milner naveo je da njegova ekipa nije ni igrala u drugom poluvremenu.

"Drugo poluvreme nismo ni počeli i to je poražavajuće. Nismo pokazali ni približno svoje mogućnosti i to je još veće razočarenje. Bili smo spremni, sigurni da smo na poluvremenu rekli prave stvari. Ali, primili smo taj gol i nismo uspeli da se vratimo u utakmicu", rekao je Milner.

"Nismo razmišljali o Ligi šampiona, nego o trofeju. Ovo je dvostruki udarac, jer nas sledeće sezone neće biti u Evropi, igrali smo dva finala i oba izgubili. Sledeći put moramo da završimo posao", dodao je on.

Fudbaleri Liverpula su u prvom poluvremenu dva puta tražili penal, u drugom poluvremenu su protestovali kod trećeg gola Sevilje.

"Pomoćni sudija je podigao zastavicu kod trećeg gola, ali je glavni odličio drugačije. Nema to nikakve veze sa suđenjem, mi smo krivi", rekao je Milner.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar