Петровић: Мислили да сам луд кад сам рекао Европа!

Тренер Радника послије освајања Купа БиХ подсјетио на клаузулу коју је тражио да се унесе у уговор.

Фудбал 19.05.2016 | 10:00
Петровић: Мислили да сам луд кад сам рекао Европа!

Радник је освојио Куп БиХ побједом 3:0 (укупно 4:1) у финалу Купа БиХ, а тренер Славко Петровић послије утакмице истакао је да је његова екипа заслужено изборила пласман у Европу.

„Мислим да смо заслужено освојили трофеј. Били смо бољи свих 90 минута и мислимд аје ово велики дан за Радник и Град Бијељину и ове играче“, рекао је Петровић.

Радник је комплетну сезону одиграо одлично, завршио на петом мјесту на табели Премијер лиге БиХ и освојио Куп БиХ. Иако је мало ко очекивао овакав пласман, Петровић је подсјетио да је он од почетка био увјерен у успјех своје екипе.

„Можда сам на преговорима био смијешан, јер сам ја у уговору тражио да се стави улазак у Европу. Сви су тада мислили да сам ја луд јер је клуб био задњи на табели, али ево освојили смо Куп и срећан сам због тога“, истакао је стратег Радника.

Фудбалери Радника изборили су и пласман у финале Купа Републике Српске у којем ће се састати са прволигашем Слободом из Новог Града.

„Имамо сад поново тренинге, не зна се колико ће се играти утакмица финала Купа РС. Ови играчи су преживјели прави пакао играјући константно у ритму сриједа-субота. Надам се да ће се играти једна утакмица јер су обје екипе пристале на то“, рекао је Петровић.

Извор: мондо.ба

Фото: фактор.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Фудбалер

19.05.2016 08:06

Када цете стадион урадити висе да се неигра у БЛ. Доклетако СРАМОТА ВЕЛИКА ЗА БИЈЕЉАНЦЕ И ГРАД. УРАДИТЕ ВЕЦ ВИСЕ СТАДИОН, КО ЦЕ ИЗ БН У БЛ ДОЦИ, НИКО.

ОДГОВОРИТЕ