Petrović: Mislili da sam lud kad sam rekao Evropa!

Trener Radnika poslije osvajanja Kupa BiH podsjetio na klauzulu koju je tražio da se unese u ugovor.

Fudbal 19.05.2016 | 10:00
Petrović: Mislili da sam lud kad sam rekao Evropa!

Radnik je osvojio Kup BiH pobjedom 3:0 (ukupno 4:1) u finalu Kupa BiH, a trener Slavko Petrović poslije utakmice istakao je da je njegova ekipa zasluženo izborila plasman u Evropu.

„Mislim da smo zasluženo osvojili trofej. Bili smo bolji svih 90 minuta i mislimd aje ovo veliki dan za Radnik i Grad Bijeljinu i ove igrače“, rekao je Petrović.

Radnik je kompletnu sezonu odigrao odlično, završio na petom mjestu na tabeli Premijer lige BiH i osvojio Kup BiH. Iako je malo ko očekivao ovakav plasman, Petrović je podsjetio da je on od početka bio uvjeren u uspjeh svoje ekipe.

„Možda sam na pregovorima bio smiješan, jer sam ja u ugovoru tražio da se stavi ulazak u Evropu. Svi su tada mislili da sam ja lud jer je klub bio zadnji na tabeli, ali evo osvojili smo Kup i srećan sam zbog toga“, istakao je strateg Radnika.

Fudbaleri Radnika izborili su i plasman u finale Kupa Republike Srpske u kojem će se sastati sa prvoligašem Slobodom iz Novog Grada.

„Imamo sad ponovo treninge, ne zna se koliko će se igrati utakmica finala Kupa RS. Ovi igrači su preživjeli pravi pakao igrajući konstantno u ritmu srijeda-subota. Nadam se da će se igrati jedna utakmica jer su obje ekipe pristale na to“, rekao je Petrović.

Izvor: mondo.ba

Foto: faktor.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Fudbaler

19.05.2016 08:06

Kada cete stadion uraditi vise da se neigra u BL. Dokletako SRAMOTA VELIKA ZA BIJELJANCE I GRAD. URADITE VEC VISE STADION, KO CE IZ BN U BL DOCI, NIKO.

ODGOVORITE