Нова мета Ал Каиде - најбогатији на свијету

Нови број Ал Каидиног магазина позива џихадисте да униште америчку економију тако што ће убити водеће бизнисмене и предузетнике, преноси Фокс њуз. 

Свијет 18.05.2016 | 18:50
Нова мета Ал Каиде - најбогатији на свијету

Наиме, чланак у „Инспајеру" позива „професионалне убице" и приказује фотографију мушкарца с навученом капуљачом како с улице гледа на кућу.

Такође, приказује и фото-монтажу на којој је Бил Гејтс, пиштољ и проливена крв, пише Вашингтон тајмс.

​Непрофитна организација Блискоисточни институт за медије, која посједује примјерак магазина, тврди како у њему пишу детаљи о припремама и извршењу циљаних убистава.

Цитирају уредника „Инспајера" Јахја Ибрахима како говори:

„Пророк је наредио убиство многих криминалаца користећи ову методу… А ми слиједимо његове кораке и начин на који се борио са својим непријатељима и пријатељима. Никада нећемо одложити оружје док не испунимо оно што Алах тражи од нас".

„​Одлучни смо у намјери да наставимо да се боримо и нападамо Американце уз помоћ организованих џихадистичких организација у властитој земљи", уз вољу Алаха.

У магазину је чланак који приказује како се праве бомбе и тако подстиче екстремисте да опонашају недавни инцидент у којем су избодени Израелци и убијен Американац.

​Онлајн-магазин „Инспајер" објављује Ал Каида на арапском полуострву која је фокусирана на нападе на америчко тле из базе у Јемену.

Извор: Независне новине

Фото: Ројтерс

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хахаха

18.05.2016 17:08

Напокон после толико летова у ваздух један нормалан план и од њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

18.05.2016 17:35

Надам се да ће "нормалан план" нормално укључити и ваше најближе у скорије вријеме .

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац.

18.05.2016 19:03

ШТА' САМ ЈА ЗАДЊИ ПУТ НАВЕО!МАЈСТОРИ:МАЈСТОРИ СЕ ВРАЋАЈУ !У 1090 У' ГОДИНУ"СПЕЦИАЛИСТИ ЗА ЛИКВИДАЦИЈЕ'ДРЖАВНИКА [ АСОСОНИ]ТАКО КАЖУ! ОД БОГА ПОСЛАНИ; САВЕТУЈЕМ ДА ПРОЧИТАЈТЕ'КЊИГУ' МАДА ЈУ ЈЕ ТЕЖКО ПРОНАЋИ.[ЧОВЕК СА БРДА].

Name

Обуичан човек

18.05.2016 18:20

Нисам за тероризам. Када прочитате Лењина "Империјализам као највиши стадијум капитализма". Видјећете да је можда и онај "Контровезни филозоф Макијавели" био у праву. Настали смо ми од нижи врста и у процесу Еволуције некада су потребне РЕВОЛУЦИЈЕ. Исламски свијет је уништен и понижен. Ни ми Срби нисмо ништа боље прошли. Сви смо; бомбардовани, понижени, растурили нам војне потенцијеле и уништили животе и смисао за живот. Наше фукаре и идиоте. Рецимо у исламском свијету они су данас један "Хезболах" претворили у "Авагарду" борбе против Муслимана, који су Инжињери, професори, љекари једноставно школовани и поштени људи. У наше "Банана државе" довеле су "Послушне Лакеје, а буквално ИДИОТЕ. Тако да није проблем сада у Србији и Босни и Хрватској и свуда видјети "Академике по знању" по контењерима или са метлама у руци. За њихову будућност брину ИДИОТИ, који су купили дипломе или су преписали (Плагијатори) украли туђи рад, а у некој локалној заједници одлучују о животу неколико десетина хиљада и више људи. На државном нивоу ИДИОТИ су само перфиднији, јер су Хоштаплери у њих уложили и школовали да лажу у корист њих. Да дио исламског свијета није кренуо вјером и ударом по сиротињи и бизарним "Невојничким поступцима". Могао је са "Поштеном револуцијом" против "Богате Буржоаске Банде" добити силне присталице на западу: Тако да нам не би требало бар неко велико крвопролиће, а да се ријешимо свјетских Хоштаплера. Била би то свјетска револуција, која је неминовна. Сада су нас подијелили и владају са нама као са овцама. Докле више "Људи поштени свих земаља уједините се" без обзира на вјеру, нацију и мишљење, јер нас глупани праве "Будалама". Крај Хоштаплерима слобода свима ,који су угњетавани понижени, поубијани, остали без најмилији, као и лично. Зато напред прведно ,заједно за боље сутра. Поздрав свим добрим људима без обзира на вјеру нацију и мишљење.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

19.05.2016 11:47

Одавно бољи коментар нисам процитао,свака ти цаст мајсторе.