Nova meta Al Kaide - najbogatiji na svijetu

Novi broj Al Kaidinog magazina poziva džihadiste da unište američku ekonomiju tako što će ubiti vodeće biznismene i preduzetnike, prenosi Foks njuz. 

Svijet 18.05.2016 | 18:50
Nova meta Al Kaide - najbogatiji na svijetu

Naime, članak u „Inspajeru" poziva „profesionalne ubice" i prikazuje fotografiju muškarca s navučenom kapuljačom kako s ulice gleda na kuću.

Takođe, prikazuje i foto-montažu na kojoj je Bil Gejts, pištolj i prolivena krv, piše Vašington tajms.

​Neprofitna organizacija Bliskoistočni institut za medije, koja posjeduje primjerak magazina, tvrdi kako u njemu pišu detalji o pripremama i izvršenju ciljanih ubistava.

Citiraju urednika „Inspajera" Jahja Ibrahima kako govori:

„Prorok je naredio ubistvo mnogih kriminalaca koristeći ovu metodu… A mi slijedimo njegove korake i način na koji se borio sa svojim neprijateljima i prijateljima. Nikada nećemo odložiti oružje dok ne ispunimo ono što Alah traži od nas".

„​Odlučni smo u namjeri da nastavimo da se borimo i napadamo Amerikance uz pomoć organizovanih džihadističkih organizacija u vlastitoj zemlji", uz volju Alaha.

U magazinu je članak koji prikazuje kako se prave bombe i tako podstiče ekstremiste da oponašaju nedavni incident u kojem su izbodeni Izraelci i ubijen Amerikanac.

​Onlajn-magazin „Inspajer" objavljuje Al Kaida na arapskom poluostrvu koja je fokusirana na napade na američko tle iz baze u Jemenu.

Izvor: Nezavisne novine

Foto: Rojters

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Hahaha

18.05.2016 17:08

Napokon posle toliko letova u vazduh jedan normalan plan i od njih.

ODGOVORITE
Name

Milojko

18.05.2016 17:35

Nadam se da će "normalan plan" normalno uključiti i vaše najbliže u skorije vrijeme .

ODGOVORITE
Name

semberac.

18.05.2016 19:03

ŠTA' SAM JA ZADNJI PUT NAVEO!MAJSTORI:MAJSTORI SE VRAĆAJU !U 1090 U' GODINU"SPECIALISTI ZA LIKVIDACIJE'DRŽAVNIKA [ ASOSONI]TAKO KAŽU! OD BOGA POSLANI; SAVETUJEM DA PROČITAJTE'KNJIGU' MADA JU JE TEŽKO PRONAĆI.[ČOVEK SA BRDA].

Name

Obuičan čovek

18.05.2016 18:20

Nisam za terorizam. Kada pročitate Lenjina "Imperijalizam kao najviši stadijum kapitalizma". Vidjećete da je možda i onaj "Kontrovezni filozof Makijaveli" bio u pravu. Nastali smo mi od niži vrsta i u procesu Evolucije nekada su potrebne REVOLUCIJE. Islamski svijet je uništen i ponižen. Ni mi Srbi nismo ništa bolje prošli. Svi smo; bombardovani, poniženi, rasturili nam vojne potencijele i uništili živote i smisao za život. Naše fukare i idiote. Recimo u islamskom svijetu oni su danas jedan "Hezbolah" pretvorili u "Avagardu" borbe protiv Muslimana, koji su Inžinjeri, profesori, ljekari jednostavno školovani i pošteni ljudi. U naše "Banana države" dovele su "Poslušne Lakeje, a bukvalno IDIOTE. Tako da nije problem sada u Srbiji i Bosni i Hrvatskoj i svuda vidjeti "Akademike po znanju" po kontenjerima ili sa metlama u ruci. Za njihovu budućnost brinu IDIOTI, koji su kupili diplome ili su prepisali (Plagijatori) ukrali tuđi rad, a u nekoj lokalnoj zajednici odlučuju o životu nekoliko desetina hiljada i više ljudi. Na državnom nivou IDIOTI su samo perfidniji, jer su Hoštapleri u njih uložili i školovali da lažu u korist njih. Da dio islamskog svijeta nije krenuo vjerom i udarom po sirotinji i bizarnim "Nevojničkim postupcima". Mogao je sa "Poštenom revolucijom" protiv "Bogate Buržoaske Bande" dobiti silne pristalice na zapadu: Tako da nam ne bi trebalo bar neko veliko krvoproliće, a da se riješimo svjetskih Hoštaplera. Bila bi to svjetska revolucija, koja je neminovna. Sada su nas podijelili i vladaju sa nama kao sa ovcama. Dokle više "Ljudi pošteni svih zemalja ujedinite se" bez obzira na vjeru, naciju i mišljenje, jer nas glupani prave "Budalama". Kraj Hoštaplerima sloboda svima ,koji su ugnjetavani poniženi, poubijani, ostali bez najmiliji, kao i lično. Zato napred prvedno ,zajedno za bolje sutra. Pozdrav svim dobrim ljudima bez obzira na vjeru naciju i mišljenje.

ODGOVORITE
Name

Bane

19.05.2016 11:47

Odavno bolji komentar nisam procitao,svaka ti cast majstore.