Каква луда комбинација: Балотели стиже у Каталонију!

Италијан има на столу занимљиву понуду из Примере...!

Фудбал 22.05.2016 | 16:00
Каква луда комбинација: Балотели стиже у Каталонију!

Каква луда комбинација је на помолу… Марио Балотели ће на лето вероватно опет променити клуб, али га овај пут очекује нова авантура и селидба у другу државу. Несташни нападач Ливерпула опробаће се у Шпанији, али је избор новог клуба у Примери заиста занимљив.

Еспањол жели да доведе Супер Марија на бесплатну позајмицу следеће сезоне. Признаћете и сами јако интересантна комбинација. Ради се у другом по величини каталонском клубу, који већ дуго покушава да направи резултатски искорак, што му никако не успева.

Зато чуди жеља да ангажују 26-годишњег Балотелија, који је далеко од топ форме и врхунског фудбала, а минуле сезоне је постигао само један гол на 20 утакмица за Милан. Можда га гањају највише зато што би га Ливерпул за џабе пустио на позајмицу, само да га не гелдају на Енфилду, али на путу романси између Балотелија и Еспањола стоји Милан.

Росонерима никада није доста Супер Марија. Иако од њега и немају никакве вајде и даље га желе у свом тиму, јер, што би наш народ рекао, кад је џабе и сирће је слатко. Једини проблем је што Берлускони и компанија хоће да му Ливерпул и даље даје плату, а он да игра за њиих.

Зато је адут Еспањола чињеница да је спреман да преузме удео у исплаћивању зараде Италијану, што се допада и челницима Ливерпула, па је остало још само да Супер Марио климне главом и пресели се у престоницу Каталоније. А онда креће нови шоу...

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар