Kakva luda kombinacija: Baloteli stiže u Kataloniju!

Italijan ima na stolu zanimljivu ponudu iz Primere...!

Fudbal 22.05.2016 | 16:00
Kakva luda kombinacija: Baloteli stiže u Kataloniju!

Kakva luda kombinacija je na pomolu… Mario Baloteli će na leto verovatno opet promeniti klub, ali ga ovaj put očekuje nova avantura i selidba u drugu državu. Nestašni napadač Liverpula oprobaće se u Španiji, ali je izbor novog kluba u Primeri zaista zanimljiv.

Espanjol želi da dovede Super Marija na besplatnu pozajmicu sledeće sezone. Priznaćete i sami jako interesantna kombinacija. Radi se u drugom po veličini katalonskom klubu, koji već dugo pokušava da napravi rezultatski iskorak, što mu nikako ne uspeva.

Zato čudi želja da angažuju 26-godišnjeg Balotelija, koji je daleko od top forme i vrhunskog fudbala, a minule sezone je postigao samo jedan gol na 20 utakmica za Milan. Možda ga ganjaju najviše zato što bi ga Liverpul za džabe pustio na pozajmicu, samo da ga ne geldaju na Enfildu, ali na putu romansi između Balotelija i Espanjola stoji Milan.

Rosonerima nikada nije dosta Super Marija. Iako od njega i nemaju nikakve vajde i dalje ga žele u svom timu, jer, što bi naš narod rekao, kad je džabe i sirće je slatko. Jedini problem je što Berluskoni i kompanija hoće da mu Liverpul i dalje daje platu, a on da igra za njiih.

Zato je adut Espanjola činjenica da je spreman da preuzme udeo u isplaćivanju zarade Italijanu, što se dopada i čelnicima Liverpula, pa je ostalo još samo da Super Mario klimne glavom i preseli se u prestonicu Katalonije. A onda kreće novi šou...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar