Бивши директор "Симпа" убио своју жену

Драган Томић, који је на челу „Симпа“ био скоро пет деценија, каже да је Мирољуб Петровић био изузетан човек и радник.

Србија 18.05.2016 | 08:07
Бивши директор "Симпа" убио своју жену

Мирољуб Петровић (63), који је осумњичен да је прекјуче убио своју супругу Снежану (57), јуче је пребачен са ВМА у затворску болницу, где ће наставити да се опоравља од тровања лековима којима је покушао да се убије након злочина.

Он би данас требало да буде спроведен у Више тужилаштво на саслушање, након чега ће му вероватно бити и одређен притвор због тешког убиства супруге.

Руководилац

Драган Томић, који је на челу „Симпа“ био скоро пет деценија, каже да је Мирољуб Петровић био изузетан човек и радник.

"Сви смо у шоку. Петровића дуго знам и сви ми који смо га познавали о њему имамо само речи хвале. Био је, пре свега, добар и поштен човек, вредан радник, врхунски руководилац. Био је заменик генералног директора Милана Николића, директор фабрике „Симпо“ у Македонији... Добро сам познавао и његову супругу Снежану. Била је то једна врло писмена и паметна жена. Знам и њихову ћерку Уну, која је завршила Правни факултет, удата је, живи у Београду. Волео је своју породицу", прича Томић.

Он каже да се с Петровићем последњи пут чуо пре двадесетак дана.

Терапија

"Тражио је да му се због болести помогне да се повуче с тог места. Истог дана су га разрешили те функције. Предлагали су му да остане као саветник. И Снежана је била крхког здравља, он се чак ангажовао да се лечи, да јој се пронађе адекватна клиника. Пре извесног времена ми се јавио и рекао да је био на једној терапији, да су му после променили терапију и да се не осећа добро. Али ето, десило се то што се десило. Једна велика туга", прича Томић.

Извор: Курир

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

грађанин

18.05.2016 10:24

Психички болестан човјек, требала му је много раније помоћ, али нажалост закаснило се.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тетак мата

18.05.2016 13:05

Можда је жена наручила дормео па попиздио

ОДГОВОРИТЕ