Bivši direktor "Simpa" ubio svoju ženu

Dragan Tomić, koji je na čelu „Simpa“ bio skoro pet decenija, kaže da je Miroljub Petrović bio izuzetan čovek i radnik.

Srbija 18.05.2016 | 08:07
Bivši direktor "Simpa" ubio svoju ženu

Miroljub Petrović (63), koji je osumnjičen da je prekjuče ubio svoju suprugu Snežanu (57), juče je prebačen sa VMA u zatvorsku bolnicu, gde će nastaviti da se oporavlja od trovanja lekovima kojima je pokušao da se ubije nakon zločina.

On bi danas trebalo da bude sproveden u Više tužilaštvo na saslušanje, nakon čega će mu verovatno biti i određen pritvor zbog teškog ubistva supruge.

Rukovodilac

Dragan Tomić, koji je na čelu „Simpa“ bio skoro pet decenija, kaže da je Miroljub Petrović bio izuzetan čovek i radnik.

"Svi smo u šoku. Petrovića dugo znam i svi mi koji smo ga poznavali o njemu imamo samo reči hvale. Bio je, pre svega, dobar i pošten čovek, vredan radnik, vrhunski rukovodilac. Bio je zamenik generalnog direktora Milana Nikolića, direktor fabrike „Simpo“ u Makedoniji... Dobro sam poznavao i njegovu suprugu Snežanu. Bila je to jedna vrlo pismena i pametna žena. Znam i njihovu ćerku Unu, koja je završila Pravni fakultet, udata je, živi u Beogradu. Voleo je svoju porodicu", priča Tomić.

On kaže da se s Petrovićem poslednji put čuo pre dvadesetak dana.

Terapija

"Tražio je da mu se zbog bolesti pomogne da se povuče s tog mesta. Istog dana su ga razrešili te funkcije. Predlagali su mu da ostane kao savetnik. I Snežana je bila krhkog zdravlja, on se čak angažovao da se leči, da joj se pronađe adekvatna klinika. Pre izvesnog vremena mi se javio i rekao da je bio na jednoj terapiji, da su mu posle promenili terapiju i da se ne oseća dobro. Ali eto, desilo se to što se desilo. Jedna velika tuga", priča Tomić.

Izvor: Kurir

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

građanin

18.05.2016 10:24

Psihički bolestan čovjek, trebala mu je mnogo ranije pomoć, ali nažalost zakasnilo se.....

ODGOVORITE
Name

Tetak mata

18.05.2016 13:05

Možda je žena naručila dormeo pa popizdio

ODGOVORITE