Пресуда убици: Од 6 мјесеци до 4 године

Убици Станка Глигоревића изречена пресуда: Од 6 мјесеци до 4 године боравка у васпитно поправној установи. Станкова породица и пријатељи огорчени.

Република Српска 14.04.2016 | 22:58
Пресуда убици: Од 6 мјесеци до 4 године

Транспаренси интернешнел БиХ подноси нову тужбу против Министарства трговине и туризма Републике Српске, јер ни након годину дана од одлуке суда није доставило копију уговора о продаји Робне куће “Боске”.

Група радника Срне упутила писмо министру безбједности БиХ Драгану Мектићу у коме оптужују уредницу Срне Милицу Џепину за мобинг, непотизам и криминал.

Олујно невријеме праћено кишом и ситним градом регситровано је поподне на подручју Семберије, Козарске Дубице и Градишке, рекао је директор Протвиградне превентиве Републике Српске Јовиша Ковачевић. Противградни стријелци били су спремни, али по процјени контролора лета, није дејствовано, јер тек сутра званично почиње сезона противградне заштите, рекао је Ковачевић. Такво објашњење неће бити ни од какве користи Бранку Зекићу из села Доња Чађавица код Бијељине, коме је олујни вјетар уништио велики пластеник.

Самохрана мајка Жељка Вучковац затекла је четворогодишње дијете како у бањалучком вртићу "Јежева кућица" спава на столу и то са видним модрицама по тијелу. Све је телефоном усликала и јавно проговорила.

Србија ће бити увијек уз Српску, поручила предсједница Скупштине Србије Маја Гојковић у Бањалуци.

Погледајте "Дневник 2" БН ТВ

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

писац

15.04.2016 06:48

Срамота!Ово је позив свим потенцијалним убицама!?Зар је могуће да неко са 17 година носи оружје и да се то прогласи убиством из нехата?? Ово је катастрофа!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста реци

19.04.2016 10:07

Ето колико коста зивот ?онолико колико судије на основу ко зна цега одлуце...како васпитавати дјецу у оваквој дрзави са оваквим факторима одлуцивања? Нека је на срамоту свима који су утицали на ову одлуку а убица и његови близњи, ста реци осим-како цете зивјети са овим болом који и даље наносите...

ОДГОВОРИТЕ