Presuda ubici: Od 6 mjeseci do 4 godine

Ubici Stanka Gligorevića izrečena presuda: Od 6 mjeseci do 4 godine boravka u vaspitno popravnoj ustanovi. Stankova porodica i prijatelji ogorčeni.

Republika Srpska 14.04.2016 | 22:58
Presuda ubici: Od 6 mjeseci do 4 godine

Transparensi internešnel BiH podnosi novu tužbu protiv Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske, jer ni nakon godinu dana od odluke suda nije dostavilo kopiju ugovora o prodaji Robne kuće “Boske”.

Grupa radnika Srne uputila pismo ministru bezbjednosti BiH Draganu Mektiću u kome optužuju urednicu Srne Milicu Džepinu za mobing, nepotizam i kriminal.

Olujno nevrijeme praćeno kišom i sitnim gradom regsitrovano je popodne na području Semberije, Kozarske Dubice i Gradiške, rekao je direktor Protvigradne preventive Republike Srpske Joviša Kovačević. Protivgradni strijelci bili su spremni, ali po procjeni kontrolora leta, nije dejstvovano, jer tek sutra zvanično počinje sezona protivgradne zaštite, rekao je Kovačević. Takvo objašnjenje neće biti ni od kakve koristi Branku Zekiću iz sela Donja Čađavica kod Bijeljine, kome je olujni vjetar uništio veliki plastenik.

Samohrana majka Željka Vučkovac zatekla je četvorogodišnje dijete kako u banjalučkom vrtiću "Ježeva kućica" spava na stolu i to sa vidnim modricama po tijelu. Sve je telefonom uslikala i javno progovorila.

Srbija će biti uvijek uz Srpsku, poručila predsjednica Skupštine Srbije Maja Gojković u Banjaluci.

Pogledajte "Dnevnik 2" BN TV

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

pisac

15.04.2016 06:48

Sramota!Ovo je poziv svim potencijalnim ubicama!?Zar je moguće da neko sa 17 godina nosi oružje i da se to proglasi ubistvom iz nehata?? Ovo je katastrofa!

ODGOVORITE
Name

sta reci

19.04.2016 10:07

Eto koliko kosta zivot ?onoliko koliko sudije na osnovu ko zna cega odluce...kako vaspitavati djecu u ovakvoj drzavi sa ovakvim faktorima odlucivanja? Neka je na sramotu svima koji su uticali na ovu odluku a ubica i njegovi bliznji, sta reci osim-kako cete zivjeti sa ovim bolom koji i dalje nanosite...

ODGOVORITE