Видео: Мама зна најбоље! Дијана Ђоковић открива три Новакове тајне за успјех!

Мајка Новака Ђоковића, Дијана, истиче да је веома поносна на успехе које остварује њен син, откривајући притом прилично једноставне рецепте којих се њен син држи на свом путу ка величанственим спортским успесима.

Тенис 28.05.2016 | 09:40
Видео: Мама зна најбоље! Дијана Ђоковић открива три Новакове тајне за успјех!

"Веома сам поносна на њега. Још увек сам његова мајка, наравно (смех). Веома сам поносна на све што је остварио свих ових година. Све је то био његов сан, наш сан, да постане број 1. Сада уживамо у томе", рекла је Дијана Ђоковић италијанским новинарима по окончању тамошњег мастерса.

Упитана да ли мисли да ће њен син после титула на Аустралијан опену, Вимблдону и УС Опена успети да освоји и једини преостали гренд слем, Ролан Гарос који почиње наредне седмице, она не оставља дилему:

"Мислим да може да освоји календарски гренд слем, да".

Дијана Ђоковић је на крају свог обраћања италијанским медијима упитана која је то Новакова тајна, која му помаже да се вине толико високо да постане не само најбољи тенисер света, већ најбољи спортиста на планети:

"Не постоји тајна. Он воли тенис, ужива да га игра, то је његов живот. Сваког дана морате бити посвећени ономе што волите, бар по неколико сати. Можда на све те успехе утиче и одабир хране, али и стил живота који води. Много је ту фактора. Није ту само тенис битан за тенис... сви актери га играју, зар не, већ је важно шта једете, како спавате, како размишљате у свом животу. То је најважније. А Новак је ван терена смирен, љубазан, воли да буде духовит, воли да буде са породицом. Као што је и нормално", закључила је мајка најбољег спортисте света.

Извор: блиц.рс

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

понос

28.05.2016 09:01

Свака част Новаковим родитељима- донијели су на свијет, одхранили и васпитали тако дивно , савршено и племенито биће ! Сви смо поносни на нашег Новака, јер је , не само врхунски спортиста, него и хуман човјек !

ОДГОВОРИТЕ