Video: Mama zna najbolje! Dijana Đoković otkriva tri Novakove tajne za uspjeh!

Majka Novaka Đokovića, Dijana, ističe da je veoma ponosna na uspehe koje ostvaruje njen sin, otkrivajući pritom prilično jednostavne recepte kojih se njen sin drži na svom putu ka veličanstvenim sportskim uspesima.

Tenis 28.05.2016 | 09:40
Video: Mama zna najbolje! Dijana Đoković otkriva tri Novakove tajne za uspjeh!

"Veoma sam ponosna na njega. Još uvek sam njegova majka, naravno (smeh). Veoma sam ponosna na sve što je ostvario svih ovih godina. Sve je to bio njegov san, naš san, da postane broj 1. Sada uživamo u tome", rekla je Dijana Đoković italijanskim novinarima po okončanju tamošnjeg mastersa.

Upitana da li misli da će njen sin posle titula na Australijan openu, Vimbldonu i US Opena uspeti da osvoji i jedini preostali grend slem, Rolan Garos koji počinje naredne sedmice, ona ne ostavlja dilemu:

"Mislim da može da osvoji kalendarski grend slem, da".

Dijana Đoković je na kraju svog obraćanja italijanskim medijima upitana koja je to Novakova tajna, koja mu pomaže da se vine toliko visoko da postane ne samo najbolji teniser sveta, već najbolji sportista na planeti:

"Ne postoji tajna. On voli tenis, uživa da ga igra, to je njegov život. Svakog dana morate biti posvećeni onome što volite, bar po nekoliko sati. Možda na sve te uspehe utiče i odabir hrane, ali i stil života koji vodi. Mnogo je tu faktora. Nije tu samo tenis bitan za tenis... svi akteri ga igraju, zar ne, već je važno šta jedete, kako spavate, kako razmišljate u svom životu. To je najvažnije. A Novak je van terena smiren, ljubazan, voli da bude duhovit, voli da bude sa porodicom. Kao što je i normalno", zaključila je majka najboljeg sportiste sveta.

Izvor: blic.rs

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

понос

28.05.2016 09:01

Свака част Новаковим родитељима- донијели су на свијет, одхранили и васпитали тако дивно , савршено и племенито биће ! Сви смо поносни на нашег Новака, јер је , не само врхунски спортиста, него и хуман човјек !

ODGOVORITE