Гроф: Ко није у тиму сезоне, нека се докаже сљедеће!

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић рекао је да је поносан на своје фудбалере који су изабрани у најбољи тим Супер лиге Србије.

Фудбал 17.05.2016 | 18:00
Гроф: Ко није у тиму сезоне, нека се докаже сљедеће!

Он је додао да они који у томе нису успели имају наредну сезону да се докажу.

"Поносан сам на своје играче који су изабрани у најбољи тим. Поносан сам јер су их изабрале њихове колеге из Супер лиги. Они су најмеродавнији да одреде ко је најбољи... Драго ми је што сам и ја изабран", рекао је Божовић

Фудбалери Звезда доминирали су на данашњем проглашењу најбољих ове сезоне у ;Супер ;лиги Србије, по избору играча који је организовао синдикат Независност.

За најбољег играча проглашен је нападач црвено-белих, најбољи стрелац лиге Уго Вијеира, док је Миодраг Божовић тренер године. У тиму године су још и голман Дамир Кахриман, штопер Александар Луковић, леви бек Луис Ибањес, везни фудбалери Мичел Доналд, Марко Грујић и Александар Катаи.

На питање како утешити оне играче Звезде коју нису у најбољем тиму, Божовић је уз осмех рекао: "Имају следећу сезону да се докажу и да удју у најбољи избор".

Поред Звездиних играла, у идеалном тиму првенства су тројица играча Чукаричког, штопер Бојан Остојић, десни бек Филип Стојковић, и нападач Андрија Павловић. Најбољу поставу још чини крилни фудбалер Партизана Немања Михајловић.

"Сви који су изабрани имају квалитет и заслужено су ту", рекао је Божовић.

Он је изразио наду да ће Звезда наредне сезоне направити изненадјење у Европи.

"Морамо што боље да се спремимо за Европу, да се још више уиграмо, што наравно зависи и од појачања, али и од вере да можемо направити нешто, јер онај ко верује може нешто и да направи. Сведоци смо да су у спорту могудја велика изненадјења, тако да се надам да ћемо ми направити изненадјење наредне сезоне", казао је Божовић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар