Grof: Ko nije u timu sezone, neka se dokaže sljedeće!

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da je ponosan na svoje fudbalere koji su izabrani u najbolji tim Super lige Srbije.

Fudbal 17.05.2016 | 18:00
Grof: Ko nije u timu sezone, neka se dokaže sljedeće!

On je dodao da oni koji u tome nisu uspeli imaju narednu sezonu da se dokažu.

"Ponosan sam na svoje igrače koji su izabrani u najbolji tim. Ponosan sam jer su ih izabrale njihove kolege iz Super ligi. Oni su najmerodavniji da odrede ko je najbolji... Drago mi je što sam i ja izabran", rekao je Božović

Fudbaleri Zvezda dominirali su na današnjem proglašenju najboljih ove sezone u ;Super ;ligi Srbije, po izboru igrača koji je organizovao sindikat Nezavisnost.

Za najboljeg igrača proglašen je napadač crveno-belih, najbolji strelac lige Ugo Vijeira, dok je Miodrag Božović trener godine. U timu godine su još i golman Damir Kahriman, štoper Aleksandar Luković, levi bek Luis Ibanjes, vezni fudbaleri Mičel Donald, Marko Grujić i Aleksandar Katai.

Na pitanje kako utešiti one igrače Zvezde koju nisu u najboljem timu, Božović je uz osmeh rekao: "Imaju sledeću sezonu da se dokažu i da udju u najbolji izbor".

Pored Zvezdinih igrala, u idealnom timu prvenstva su trojica igrača Čukaričkog, štoper Bojan Ostojić, desni bek Filip Stojković, i napadač Andrija Pavlović. Najbolju postavu još čini krilni fudbaler Partizana Nemanja Mihajlović.

"Svi koji su izabrani imaju kvalitet i zasluženo su tu", rekao je Božović.

On je izrazio nadu da će Zvezda naredne sezone napraviti iznenadjenje u Evropi.

"Moramo što bolje da se spremimo za Evropu, da se još više uigramo, što naravno zavisi i od pojačanja, ali i od vere da možemo napraviti nešto, jer onaj ko veruje može nešto i da napravi. Svedoci smo da su u sportu mogudja velika iznenadjenja, tako da se nadam da ćemo mi napraviti iznenadjenje naredne sezone", kazao je Božović.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar