Бијељина: Бацили бомбу у спортску кладионицу

Ноћас око 3 сата два мушкарца су бацила бомба на спортску кладионицу у улици Стефана Дечанског у Бијељини.

Република Српска 17.05.2016 | 13:40
Бијељина: Бацили бомбу у спортску кладионицу

Полиција је врло брзо ухапсила тридесетогодишњег В.С. и двадесетчетворогодишњег В.К. из Бијељина који су осумњичени да су починиоци овог кривичног дјела.

Два маскирана лица разбила су стакло на вратима кладионице и убацили бомбу. Из полиције наводе да је од јачине експлозије на кладионици, као и на сусједним објектима, настала већа материјална штета.

Након истраге требало би бити познато више детаља као и мотиви за овај напад.

Према незваничним сазнањима "Независних новина" ријеч је о Вујадину Стојановићу и Владану Какући, код којих је полиција пронашла рукавице, фантомке и остала средства која су користили током напада, током којег, срећом, повријеђених није било.

БН телевизија

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ТНТ

17.05.2016 12:43

То је Моцарт кладионица

ОДГОВОРИТЕ
Name

стете гузици

17.05.2016 13:32

Треба сотоне -моцарт- протерати из српске то су најгори послодавци за које сам цуо, прво нису дозвољавали уносење хране ( ципс, смокинг...) А после су гонили раднице да се свадјају за то јер им прети отказ, нису им дозвољавали ни да одиграју ни бинго а да могу забранили би им и да прицају са клијентима а да не помињем игру бинго којој је пролазност спала на цакање од 20% за протеклих 6 месеци

ОДГОВОРИТЕ
Name

СТРАСНО

17.05.2016 13:52

Лопови,намјестљке цисте.

Name

професор

17.05.2016 13:57

Немојте ићи у кладионицу ако вам се не свиђа,јел вас неко тјера тамо.Намјештено је и лото,па паметни не играју

Name

кладионица

17.05.2016 21:36

како би ја њих намлатио да им не падне на памет висе икад иста да ураде против законских норми...Такви су ми најдрази зестоки момци, мали мисеви...најдрази у сакама...по један самар би им био довољан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лутер

20.05.2016 08:06

Ми смо друштво које ће вјечно бити у транзицији: играти игре на срећу, кладити се, маштати о томе како ћемо се обогатити од новца стеченог на тај начин. Друштво без здраве омладине, неодговорне, без радних навика. У школама милионски изостанци а ученици у кладионицама и кафићима. Апокалипса! А министарство просвјете се сатире са неким реформама. Ниђе везе!!! Сви знамо гдје је рјешење али га не потежемо.

ОДГОВОРИТЕ